ТАЙМЛАЙН РАКЕТНИХ УДАРІВ ПО УКРАЇНІ 10 ЖОВТНЯ

Таймлайн ракетних ударів по Україні 10 жовтня. За матеріалами https://www.ukrainianworldcongress.org/

Масовані ракетні удари по всій території України розпочалися о 6 ранку за київським часом. Від вибухів здригнулося Запоріжжя, прокинувся Миколаїв, стрепенувся столичний вокзал і запалало в центральних районах Києва. У багатьох областях завдані удари по мирному населенні та  критичній інфраструктурі з метою знеструмити найбільші українські міста. Руйнувати мирні українські міста, цинічно вбивати людей, які добираються на роботу чи везуть дітей до школи у понеділковий ранок – так типово для вбивчого московського режиму.

За словами Ганни Маляр, станом на 11:35 ворог випустив 83 ракети43 з них збиті ППО Збройних Сил України.

Багатоповерхівка неподалік залізничного вокзалу в Києві після ранкового обстрілу

 

П’ятиповерхівка у Запоріжжі зруйнована російськими ракетами 10 жовтня

Вулиця у центрі Києва

02:17 
Росіяни атакували Запоріжжя: зафіксовано 10 нових ударів по місту. Рашисти вдарили по мирному населенню, зруйновано багатоповерховий житловий будинок. Загинула 1 людина, 5 постраждали, серед них — дитина.

 

6:На Україну спрямовано 40 Калібрів, – повідомляє оперативне командування “Південь”. У Чорному морі 11 кораблів ворожого флоту маневрують поблизу узбережжя Криму. Кількість ракетоносіїв на чергуванні ворог різко збільшив до шести, з яких два — підводні.

07:38
Окупанти випустили 10 ракет С-300 по Миколаєву,

08:28
Кияни добираються автівками на роботу. Чути перші вибухи. Росіяни атакували одне з найзалюдненіших перехресть в центрі столиці. Станом на 11:00 відомо про 8 загиблих та щойнайменше 30 поранених. Мер Києва Віталій Кличко повідомляє про удари в Дарницькому, Дніпровському та Шевченківському районах Києва.

Перехрестя в центрі Києва після влучання ракети, 10 жовтня

Фото 08:28

В Дніпрі щонайменше п’ять вибухів пролунали під час повітряної тривоги. За попередніми даними, є влучання ракети.

Глава представництва ЄС в Україні Матті Маасікас опублікував фото з місця влучання в Києві, на якому видно палаючі автомобілі.

09:47

Росіяни роблять спроби знеструмити західну Україну – завдають удари по об‘єктах енергетичної інфраструктури у Львівській області.

10:25

Росія обстрілює енергетичну інфраструктуру у Житомирській та Хмельницькій областях

10:27
Зафіксовано вибух на об’єкті критичної інфраструктури у Львові – частина міста без світла, немає гарячої води.

10:30
Вибухи в Одесі. Силами протиповітряної оборони збито три ракети та п’ять дронів-камікадзе.

10:41
Ворог продовжує обстрілювати мирні міста. По Київській області працює ППО, та попри три збиті ракети – є і прильоти в приватному секторі та постраждалі мирні жителі.

10:44
Вибух на Сумщині, в Конотопі, зафіксовано приліт двох ракет по об’єкту інфраструктури. Є поранені.

11:01

Російські окупанти завдали масованого ракетного удару по місту Кривий Ріг.

11:12
Президент Зеленський звернувся до українців із закликом залишатися в укриттях.

11:30

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба у Telegram повідомив про удари по критичній та цивільній інфраструктурі в трьох районах області. Є постраждалі, люди знаходяться під завалами. Працюють рятувальники.

11:34
Ворог завдає ракетних ударів по Харкову та критичній інфраструктурі Харківської області. Об’єкти зазнали пошкоджень, тож влада попереджає, що деякий час може бути відсутнє електро- та водопостачання.

Ukrinform, киянки отримують невідкладну допомогу в центрі української столиці після обстрілів вранці 10 жовтня

На цю хвилину відомо про 84 ракети випущені росіянами за 6 годин ранку 10 жовтня, в найближчі години очікується нова масована атака.

 

 

 

Comments are closed.