Адольф Гітлер здобув перемогу на виборах в Намібії

Адольф Гітлер Уунона (Adolf Hitler Uunona)

Політик, названий на честь лідера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера, взяв участь у виборах в Намібії і здобув перемогу. Про це повідомляє газета Daily Mail.

Адольф Гітлер Уунона (Adolf Hitler Uunona) був обраний 85 відсотками голосів у колишньої німецької колонії, де ряд вулиць, місць і людей до сих пір носять німецькі імена.

Отримавши місце в списку правлячої партії СВАПО (Народна організація Південно-Західної Африки (прим. «Оксамит»), Адольф Гітлер розповів німецькому виданню Bild, що він «не має ніякого відношення» до нацистської ідеології. «Мій батько назвав мене на честь цієї людини. Він, ймовірно, не розумів, що саме уособлював Адольф Гітлер », – сказав тезка фюрера. «У дитинстві я вважав це абсолютно нормальним ім’ям. Тільки будучи підлітком, я зрозумів, що ця людина хотіла підкорити весь світ», – додав політик.

Чоловік також розповів, що його дружина кличе його Адольфом, але зазвичай його називають Адольф Уунона. Він зазначив, що офіційно змінювати ім’я було б занадто пізно. «Той факт, що у мене є це ім’я, не означає, що я хочу завоювати Ошану»  – підкреслив політик, маючи на увазі регіон, в якому він виграв вибори. «Це не означає, що я прагну до світового панування», – додав Адольф Гітлер Уунона.

Політик отримав 1 196 голосів на останніх виборах в порівнянні з 213 голосами, які отримав його опонент. Перемога дала йому місце в регіональному уряді. Його партія СВАПО отримала 57 відсотків голосів по всій країні, що значно менше в порівнянні з 83 відсотками голосів, набраних на попередніх регіональних виборах 2015 року.

Колись відома як Німецька Південно-Західна Африка, Намібія була німецькою колонією з 1884 року, поки імперія не залишилася без своїх володінь після Першої світової війни.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code