Презентація благодійного фонду «Місія-SOS»

MEMaTEJxAbM3 грудня у ресторані «Княжий град» (вул. Велика Житомирська, 2) о 15:00 відбудеться презентація благодійного фонду «Місія-SOS», на меті якого благодійна ціль – здоров’я української нації. Враховуючи нестабільну ситуацію в країні, нагальним постає питання боротьби з алко- та наркозалежністю. Викорінення цієї соціальної проблеми можливе завдяки відкриттю реабілітаційних центрів для тих, хто потрапив у клітку, створену ґратами алкоголю та наркотичних засобів. Саме тому був створений благодійний фонд «Місія-SOS»…

MEMaTEJxAbM3 грудня у ресторані «Княжий град» (вул. Велика Житомирська, 2) о 15:00 відбудеться презентація благодійного фонду «Місія-SOS», на меті якого благодійна ціль – здоров’я української нації. Враховуючи нестабільну ситуацію в країні, нагальним постає питання боротьби з алко- та наркозалежністю. Викорінення цієї соціальної проблеми можливе завдяки відкриттю реабілітаційних центрів для тих, хто потрапив у клітку, створену ґратами алкоголю та наркотичних засобів. Саме тому був створений благодійний фонд «Місія-SOS».
В рамках презентації фонду пройде аукціон від українських дизайнерів: Лілії Маріної бренд «Кошка», «Pilkins», Наталії Гордополової бренд «NATAGO», Олени Бернацької бренд «HELENBER» та фотовиставка за участі українських селебріті «Життя без залежності». Серед відомих українців, які долучилися до фотопроекту:
Габріелла Массанга, Аліса Савинська, Наталія Валевська, Наталія Бучинська, Сергій Гладир, Марія Яремчук, Артем Мех, Сергій Сисуєв, Анна Добриднєва, Олена Бернацька, Андрій Кіше, Симона Бородіна та Олексій Аккерман, Василь Бондарчук, дует «Анна-Марія».
Голова благодійного фонду Наталія Ткаченко-Ритвина зазначає: «Алкоголізм та наркоманія, як і війна, щорічно забирають тисячі життів, розлучають сім’ї, впливають на демографічну ситуацію в країні. Ми не повинні закривати очі на цю проблему та відкидати факт її існування. Уникаючи розмов про існування такої проблеми, ми показуємо свою соціальну незрілість».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code