Вперше до Львова завітала оперна діва Олена Гончарук

олена гончарукЗ успіхом пройшов концерт у Львові талановитої та яскравої співачки,лауреата міжнародних конкурсів та фестивалівОлени  Гончарук.  Вкотре вона підтвердила свій професіоналізм та майстерність  оперного співу. Оперна діва зачарувала львівську публіку ще до початку свого виступу. Її артистичний образ, створений українським дизайнером Наталією Шурансковою, притягував погляди глядачів,заворожував красою та  досконалістю…

IMG 5534З успіхом пройшов концерт у Львові талановитої та яскравої співачки,лауреата міжнародних конкурсів та фестивалівОлени Гончарук. Вкотре вона підтвердила свій професіоналізм та майстерність оперного співу. Оперна діва зачарувала львівську публіку ще до початку свого виступу. Її артистичний образ, створений українським дизайнером Наталією Шурансковою, притягував погляди глядачів,заворожував красою та досконалістю.
Свій концерт співачка почала з арії «Ritornovincitor», у перекладі українською «З перемогою вертайся». Сьогодні це дуже символічно, адже Олена Гончарук відома своєю активною громадською позицією, і нещодавно була нагороджена почесним званням «Посол миру».
Слухаючи цю виконавицю, створюється враження, неначе час зупиняється, а ти поринаєш у якесь дивне і водночас чудове видіння. Словами важко описати ті почуття, які пробуджуються глибоко в душі завдяки прекрасному виконанню солістки Національної опери України Олени Гончарук, цей спів варто почути кожному.
Не обійшлося і без виконання романсів українських композиторів, щовикликало у серцях слухачів трепетні і щирі емоції. Після останнього романсу, який прозвучав у виконанні володарки титулу «Жінка року», зал аплодував стоячи, довго невідпускаючи зі сцени чарівну співачку. Але пісня на біс так і не прозвучала, тому що, як зізналася пані Олена, вона почувалася не зовсім здоровою, і під кінець концерту їй було тяжко промовляти навіть слова подяки своїм прихильникам. Але така доля артиста – вийшов на сцену – забудь про свої болі і тривоги.
Концерт відбувся. І він був неймовірним, а вдячна львівська публіка не стримувала бурхливих оплесків та вигуків «Браво!».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code