Театральний футбол

football ball18 травня, 16:00, Гідропарк, міні-футбольне поле (Долобецький острів, пляж «Венеція»)
Ви вже добре знаєте, як грають, співають і танцюють артисти провідних театрів України? Тепер є можливість подивитися, як вони грають у футбол!
18 травня о 16:00 відбудеться футбольний поєдинок між командами Національної оперети України і Національного театру ім. І. Франка. Театрали зіграють в міні-футбол, щоб допомогти військовослужбовцям, які зараз знаходяться на лікуванні…

teatr                   football ball                    teatr1

18 травня, 16:00, Гідропарк, міні-футбольне поле (Долобецький острів, пляж «Венеція»)

Ви вже добре знаєте, як грають, співають і танцюють артисти провідних театрів України? Тепер є можливість подивитися, як вони грають у футбол!
18 травня о 16:00 відбудеться футбольний поєдинок між командами Національної оперети України і Національного театру ім. І. Франка. Театрали зіграють в міні-футбол, щоб допомогти військовослужбовцям, які зараз знаходяться на лікуванні.
Ми відмовилися від ідеї продажу квитків на захід, щоб дати можливість кожному відвідати матч абсолютно безкоштовно. Під час матчу у всіх глядачів буде можливість пожертвувати кошти на потреби поранених військовослужбовців, що захищали цілісність та незалежність нашої країни.
Благодійний збір коштів проводитиметься у прозорі опечатані скриньки. Інформацію щодо зібраних коштів буде опубліковано на сайтах театрів та на сторінках у соціальних мережах.
На глядачів чекають несподіванки та приємні сюрпризи.
СКЛАД КОМАНД
Команда Національної оперти України: Ігор Ярошенко, Вадим Бабич, Олександр Мороз, Сергій Нестерук, Микола Виштак, Дмитро Вівчарюк, Микола Джуфер.
Команда Національного театру ім. І.Франка: Богдан Бенюк, Олег Стальчук, Олександр Печериця, Дмитро Рибалевський, Володимир Абазопуло (мол.), Дмитро Завадський, Ренат Сєттаров, Олександр Логінов, Олексій Сікорський, Віталій Грогуль.
Акредитація для ЗМІ обов’язкова за тел.: 287-74-84, 096-629-25-18
(прес-секретар Національної оперети Катерина Мащенко)
Реєстрація для вболівальників на:
https://docs.google.com/forms/d/1_r5SF3o7HquHPt2Fut-l1ALu-YfqFGDxWVzhJe7ZAtk/viewform

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code