Презентація Всеукраїнського суспільно-політичного журналу «Оксамит» № 6 (анонс)

oksamyt-0618 грудня 2014 р. о 18.00 у переддень Святого Миколая у Центрі Української Культури та Мистецтва відбудеться презентація чергового числа Всеукраїнського суспільно-політичного журналу «Оксамит»...

oksamyt-0618 грудня 2014 р. о 18.00 у переддень Святого Миколая у Центрі Української Культури та Мистецтва відбудеться презентація чергового числа Всеукраїнського суспільно-політичного журналу «Оксамит».

Тема номера: річниця Майдану. Спогадами діляться Василь Шкляр, Міла Іванцова, Мустафа Джемілєв та інші. У рубриці «Особистість номера» – поет і воїн Борис Гуменюк. Заступник командира батальйону «ОУН», боєць на псевдо Кармелюк підсумовує 2014 рік: називає головні успіхи року, вказує на найбільшу його поразку, згадує найщасливіші та найприкріші миті, ставить надзадачі 2015-му… Інтерв’ю номера: з Кирилом Сергєєвим, головою Громадської організації «Товариство ветеранів АТО». Розмова на тему: чому ті, хто повертається з АТО, – мов чужинці в нерідній країні.
Гість номера – Наталія Данкович – генеральний директор мережі клінік «Мати і дитя» розповість про непрості речі, зокрема, про стан лікування безпліддя та репродуктивні технології в медицині.
Відомий український режисер-постановник Сергій Архипчук поділиться думками про власні творчі пошуки, «чорне тіло» нинішнього театру та головні завдання сучасного мистецтва.
Знайде читач на шпальтах видання і іронічно-економічний прогноз на 2015 рік: «Рік Кози: як здерти з цапа лантух вовни?», здійснить подорож підземними ріками Києва та ще багато-багато цікавих авторських матеріалів!

У рамках презентації: зустрічі з героями видання, гостями свята, шеф-редактором «Оксамиту» Тамарою Маркеловою, журналістами, дружнє спілкування, нові знайомства.

Для поціновувачів живопису – виставка талановитого київського художника Олександра Храпачова.

Життєстверджуючим акордом вечора стане моноспектакль, за темою старо-скандинавських саг філософічної поетичної збірки «Валькірії та Вовки». Автор Ігор Шестак.
У виставі звучатиме музика авторів Баха, Люлі, Генделя.
Саксофон – Віктор Антончик, клавішні – Тетяна Чайка.
«Кохання! Священне це почуття, дароване людям! Кохання – це пісня, що здатна кинути нас у прірву Пекла та піднести наші Душі до престолу Господнього. Кохання – це пісня двох, і коли вона звучить, стихають війни і зневажається смерть тими, що йдуть на подвиг заради високих почуттів…», – так говорить про виставу її автор і актор Ігор Шестак.

Запрошуємо всіх небайдужих відвідати презентацію.
Детальна інформація:
Тел.: +380 (44) 22-77-183, 067-379-31-05, 066-799-33-25
E-mail: oksamyt_kiev@ukr.net
www. oksamyt.org

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code