Не відвернулись, не зволікли, – пораненим допомогли!

image005У Центральному Будинку офіцерів ЗС України відбулася благодійна культурно-патріотична акція «Допоможи пораненому!»
8 листопада в Центральному Будинку офіцерів офіцерів Збройних Сил України за підтримки Міністерства культури України та Посольства Грузії в Україні відбулася благодійна культурно-патріотична акція «Допоможи пораненому!». Організатором акції виступив Всеукраїнський Благодійний Фонд «Соціальне Партнерство».

    image005 У Центральному Будинку офіцерів ЗС України відбулася благодійна культурно-патріотична акція «Допоможи пораненому!»

     8 листопада в Центральному Будинку офіцерів офіцерів Збройних Сил України за підтримки Міністерства культури України та Посольства Грузії в Україні відбулася благодійна культурно-патріотична акція «Допоможи пораненому!». Організатором акції виступив Всеукраїнський Благодійний Фонд «Соціальне Партнерство».
     Мета акції – зібрати кошти, необхідні для закупівлі медикаментів для лікування бійців, які зазнали пораненень в зоні АТО.
Під час заходу у фойє Будинку офіцерів була розміщена виставка робіт дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей-сиріт, майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Музичний супровід виставки забезпечував оркестр Збройних Сил України.
– Сьогодні всі ті, хто знаходяться у лікарнях, потребують нашої допомоги. Незважаючи ні на що, ми не маємо права залишити їх у біді, – зазначила під час відкриття благодійного концерту Президент Всеукраїнського Благодійного Фонду Олена Поліщук. – Лише спільними зусиллями ми зможемо допомогти нашим героям.
     Під час заходу глядачі хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в АТО військовослужбовців, цивільних громадян, які віддали життя за мир та незалежність України.
      Підтримати військових і допомогти пораненим під час АТО бійцям виявили бажання кращі фольклорні колективи й зірки естради України та Грузії. Під час благодійного концерту виступили: Київський академічний театр українського фольклору «Берегиня», народний артист України Володимир Талашко, народні артистки України Марина Одольська та Ірина Білик, Анжеліка Рудницька, Соня Злотник, ансамбль грузинських народних танців «Іберіелі», артист ШмагіТагіашвілі та інші. Серед запрошених гостей на благодійній акції також був присутній Посол Грузії в Україні Михеїл Уклеба. До речі, всі артисти на цій благодійній культурно-патріотичній акції виступали безкоштовно.
    Варто зазначити, що це вже не перша ініціатива Фонду «Соціальне Партнерство». Так, у Дніпропетровську лікарню ім. Мечникова для поранених бійців вже передано антибіотиків на суму понад 200 тисяч гривень, надано допомоги сім`ям загиблих на Майдані на 10 мільйонів гривень. Також понад 100 дітей із багатодітних сімей із зони АТО відправлено на відпочинок до Грузії. Збір коштів на медичні препарати для поранених бійців не припиняється ні на хвилину.

Анастасія Волошина
Фото – Назар Волошин

image001  image003

 

image007   image009

 

image011  image013

 

image015  image017

 

image019  image021

 

image023  image025

 

image027  image029

 

image031  image035

 

image037  image039

 

image041  image043

 

image045  image047

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code