Про реакцію ЄС щодо скандалу з КСУ,  Або чого очікувати від Європи?

Дмитро Снегирьов

Про реакцію ЄС щодо скандалу з КСУ,  Або чого очікувати від Європи?

27 жовтня Конституційний Суд ухвалив рішення за поданням народних депутатів щодо відповідності Основному закону низки положень антикорупційного законодавства та визнав неконституційними окремі його положення.

Разом з тим посли “Великої сімки” вже висловили стривоженість щодо останніх рішень Конституційного Суду.

Співголова Громадської ініціативи ” Права Справа” Дмитро Снегирьов розповів про те, яку роль відіграє Європейський Союз у конфлікті з Конституційним Судом України. За його словами, Європа осторонь не залишиться.

Про це повідомляють на каналі “Політика навиворіт” в YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=XIPQ5bcqdII

Снегирьов уточнив, що на сьогоднішній момент стоїть питання не тільки фінансової допомоги, але й, головне, перебування України в єдиній європейській родині.

“Якщо на даному етапі в Україні поглибиться конституційна криза, то тобі  з впевненістю можна сказати про відкат країни на старі позиції “домайданівського” періоду. Отже, на порядку денному питання не тільки про безвізовий режим, а й  функціональність самої української держави”, – підкреслив Д. Снегирьов.

Також ведучий розповів і про фонд боротьби з коронавірусною інфекцією, розкривши про нього всю правду. За словами Снегирьова, цей фонд був створений не для того, щоб боротися з коронавірусом, а для того, щоб приборкати негативні для економіки країни наслідки цієї смертельної хвороби.

“Забезпечити максимальне наповнення державної скарбниці за рахунок створення нових робочих місць.”, – підкреслив Дмитро Снегирьов.

За словами співголови громадської ініціативи “Права Справа”, за прикриттям безвізового режиму гостро стоїть питання співпраці України з країнами НАТО.

У тому випадку, якщо Україна покаже себе досить нестабільною державою, тоді може постати питання щодо виконання обов’язків, які взяли на себе західні партнери.

“Жодній країні, в якій існує конституційна криза, не дадуть ні шилінгу, ні долара”, – з упевненістю додав ведучий.

Прес-служба аналітичного відділу ГІ “Права Справа”

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code