Андрій Білецький: “Жоден доброволець не візьме нагороду з рук Зеленського”

Лідер партії “Національний корпус” Андрій Білецький вважає, що жоден доброволець не візьме нагороду від президента України Володимира Зеленського.

Про це Білецький заявив під час виступу на Марші добровольців у Києві, інформує Цензор.НЕТ.

“Сьогодні Зеленський говорить: я ініціюю нагороди добровольцям. Нам не потрібні нагороди від людини, яка зраджує все, за що ми боролися і воювали. Жоден доброволець не візьме нагороду з рук Зеленського”, – сказав Білецький.

За його словами, Зеленський говорить про нагороди водночас, коли десятки добровольців і ветеранів сидять за ґратами. При цьому Білецький нагадав про рішення суду, що відправив двох членів “Національного корпусу” під арешт за хуліганські дії під час презентації Національної платформи примирення і єдності.

“Вчора доброволець Олександр Волков, який очолював охорону проукраїнських мітингів у Донецьку навесні 2014 року, який потрапив   “на підвали” ДНР, якого катували, який втік, вступив до батальйону “Донбас”, пройшов весь шлях, потрапив в Іловайський котел, вирвався з полону і тут же вступив у полк “Азов”, провоював чотири роки – отримав від Зеленського арешт за те, що він “з особливою зухвалістю” порвав плакат так званої “платформи примирення” із ЛДНР. Це – реально ті нагороди, які Зеленський хоче вручити добровольцям сьогодні”, – сказав Білецький.

14 березня у  Марші патріотів, що відбуся у Києві взяли участь   близько 5 тис. осіб.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code