ФІНАЛ “СКУ 30 до 30″19 cерпня 17:00 за Києвом

19 серпня 2021, під час живої живої трансляції на каналі Світового Конґресу Українців у фейсбук стануть відомі імена 30 фіналістів молодіжної ініціативи “СКУ 30 до 30”.

За короткий час експертний комітет отримав на розгляд понад 120 анкет з 24 країн світу. «СКУ 30 до 30» не є конкурсом чи змаганням.

Це перша світова ініціатива створена до 30-річчя Незалежності України для знайомства з молодими лідерами закордонного українства віком до 30 років. Серед номінантів “СКУ: 30 до 30” – організатори майстер-класів українського мистецтва, музиканти та викладачі, які прагнуть зберігати і поширювати українські традиції, культуру та мову, ініціатори інформаційних кампаній на підтримку політв’язнів.

Дехто живе у діаспорі все своє життя, інші ж стали її частиною лише 5 років тому. Серед вимог до учасників: вік до 30 років (станом до 24 серпня 2021 року), українське походження, постійне проживання поза межами України (принаймні 2 роки). Номінанти повинні бути активні, ініціативні, дієві, творчі, енергійні, створювати позитивний імідж України, української громади чи українського народу.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code