Руді Джуліані розкрив подробиці справи про імпічмент Трампа

Руді Джуліані Фото: Brendan McDermid / Reuters

Адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані розповів, що він входить в команду захисту глави держави у справі про імпічмент, і розкрив подробиці звинувачень. Його слова наводить ABC News.

Джуліані зазначив, що Трампа викривають у підбурюванні до насильства кожен раз, коли він говорить про шахрайство на виборах, але це брехня.

«Ці слова повністю не відповідають дійсності», – заявив адвокат. Він також зазначив, що між промовою Трампа і початком заворушень минув певний час, тому президент не може звинувачуватися в закликах до них.
Джуліан вважає, що якщо вони зможуть довести фальсифікацію в голосуванні, то демократи втратять ключовий аргумент. Він також припустив, що президент дасть свідчення під час розгляду.

14 січня палата представників Конгресу США проголосувала за імпічмент чинного президента США Дональда Трампа у зв’язку з недавніми заворушеннями в Вашингтоні. Дебати тривали понад семи годин. За імпічмент Трампа через підбурювання до заколоту виступили 232 законодавці, проти – 197.

7 листопада кандидат від Демократичної партії США Джо Байден набрав 290 при необхідних 270 голосів вибірників. Забезпечивши собі перемогу, Байден проголосив себе обраним президентом США. Трамп у свою чергу заявив, що вибори офіційно ще не закінчилися, а результати будуть оскаржені в суді.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code