«Золота Фортуна» вшановує кращих!

ЯНОВСКАЯ - копияВідбувся Всеукраїнський захід Міжнародного Академічного Рейтингу “Золота Фортуна” (Київ).  Академія проводить церемонію вшанування заслуг видатних особистостей та організацій людства в багатьох країнах світу. Обранці Рейтингу – це люди, які заслуговують найвищої шани та відзнак за свої досягнення у найрізноманітніших сферах діяльності: науці, промисловості, культурі, освіті тощо

Сьогодні окрему інформаційну увагу ми хочемо приділити нашим співвітчизникам, які отримали титули переможців та лауреатів Рейтингу.

ЯНОВСКАЯ - копияВідбувся Всеукраїнський захід Міжнародного Академічного Рейтингу “Золота Фортуна” (Київ).  Академія проводить церемонію вшанування заслуг видатних особистостей та організацій людства в багатьох країнах світу. Обранці Рейтингу – це люди, які заслуговують найвищої шани та відзнак за свої досягнення у найрізноманітніших сферах діяльності: науці, промисловості, культурі, освіті тощо

Сьогодні окрему інформаційну увагу ми хочемо приділити нашим співвітчизникам, які отримали титули переможців та лауреатів Рейтингу.

Готельно-ресторанний комплекс «Царьград», директор Степовий Андрій Леонідович, нагороджено Дипломом Якості та Кришталевим Рогом Достатку в номінації “За оригінальність у створенні нового готельно-ресторанного комплексу та відродження стародавньої кухні й самобутніх традицій, високий професіоналізм колективу і найкращу якість обслуговування гостей”.  Зовсім поряд із столицею розташувався молодий, але вже досить популярний готельно-ресторанний комплекс «Царьград»,  новий еталон європейського сервісу та української гостинності. Це унікальне в своєму роді місце для відпочинку, що приваблює численних гостей незвичайними смачними стравами української і давньоруської кухні, що ретельно реконструйовані із історичних хронік та літописів, літератури й архівів.

Кришталевим Рогом Достатку в номінації «За високу якість стоматологічних послуг» відзначено ТОВ «Цирконтек Київ», співзасновник Філіппенкова Лариса Олександрівна. Основною метою компанії є впровадження в стоматологічну практику новітніх цифрових технологій та біологічно сумісних матеріалів для виготовлення незнімних зубних протезів високої точності та безпечності для покращення якості надання стоматологічної допомоги в Україні. В 2011 році компанією було проведено випробування та сертифікацію згідно з вимогами МОЗ України діоксин цирконію американської компанії Sagemacs Bioceramics Inc. Компанія постійно проводить просвітницьку роботу з популяризації цього матеріалу серед лікарів та зубних техніків, приймає участь у симпозіумах і конференціях, що організовуються в Україні.

АПОГЕЙ 1 - копияДипломом Якості в номінації «Професіоналізм та використання новітніх технологій в сфері проектування і впровадження інформаційних систем» нагороджено ДП «ЕС ЕНД ТІ УКРАЇНА», генеральний директор Лисецький Юрій Михайлович. Компанія являється лідиручим системним інтегратором країни, займає провідні позиції в області проектування і впровадження корпоративних інтегрованих інформаційних систем, складних мережевих і телекомунікаційних рішень. «ЕС ЕНД ТІ УКРАЇНА» була утворена в 1993 році, багато її проектів інноваційними і мають національні масштаби. Цілий ряд успішних проектів, а також інші досягнення компанії були відзначені престижними нагородами і дипломами на національному та міжнародному рівнях.

Дипломом Якості в номінації «За пошук нових шляхів модернізації освіти та розбудову сучасної педагогічної думки» нагороджено Гімназію «Апогей», директор Шалда Тамара Володимирівна. В 1992 році була відкрита школа-дитсадок «Лісова казка» з поглибленим вивченням іноземних мов, а на її базі відкрито гімназію «Апогей», що надало можливість стати одним з перших в Україні науково-дослідним майданчиком створення особистісно-орієнтованої безперервної освіти. Гімназія працює за філологічним профілем, пріоритетом залишається вивчення української мови, також приділяється значна увага вивченню іноземних мов та економіки, правознавства, художньої культури, екології. Важливим аспектом роботи є інноваційна та проектна діяльність. Гімназія має широкі міжнародні стосунки, є учасником різноманітних освітніх проектів всеукраїнського та міжнародного рівнів.

СТУДИЯ - копияСтудія дизайну авторських тортів «Vanillart» відзначена Дипломом Якості в номінації: «За високий професіоналізм та креативний підхід у виготовленні кондитерських виробів». Студія «Vanillart» пропонує своїм клієнтам широкий спектр послуг у сфері виготовлення та презентації кондитерських виробів, починаючи від виготовлення ексклюзивних весільних, корпоративних, дитячих тортів й закінчуючи організацією та проведенням незабутнього солодкого свята шоу-тортів на постаментах.

Дипломом Якості в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високу якість продукції» нагороджено Підприємство «Яновская Люкс», власник  Морозова Людмила Володимирівна. Основною продукцією компанії є бутильовано-кулерна вода. Стратегія підприємства – якість продукції та якість обслуговування клієнтів. В процесі водопідготовки застосовуються найсучасніші та найефективніші технології тільки природнього походження.

Медаллю «Трудова слава» в номінації «За особистий внесок в розвиток освіти та активне впровадження педагогічних інновацій» нагороджено директора Хіміко-екологічного ліцею м. Дніпропетровська Ситник Тетяну Володимирівну. Ситник Т.В. очолює ліцей з 2006 року. Тісний   зв’язок з університетом  дозволив їй залучити до викладацької та науково-методичної роботи в ліцеї висококваліфікованих вчених, зробити якісно новою дослідницьку діяльність учнів, вирішити проблему профорієнтації. За 7 років Тетяні Володимирівні вдалося створити сприятливі умови для розвитку різнобічного творчого  потенціалу всіх учасників навчально-виховного процесу, зібрати колектив однодумців і це призвело до  відсутності плинності кадрів.  Як вчитель-методист з хімії, Ситник Т.В. має власні методичні розробки, творчо комбінує різні методичні та інтерактивні технології. 

ТМ «Hape» (ТОВ «АКТИВ ТРЕЙД»), нагороджено медаллю «Трудова слава» в номінації: «За високий професіоналізм та якість у створенні екологічно чистих та безпечних розвиваючих іграшок з дерева для дітей». ТМ «Potex» нагороджено в номінції: «За вагомий внесок у розвиток перших музичних навичок у дітей та підлітків, високий професіоналізм і якість у створенні іграшок». Іграшки ТМ «Hape» створені для того, щоб надихати на гру, вчитися та досліджувати світ, в якому ми живемо.

Медаллю «Трудова слава» в номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері освіти та виховання» відзначено КЗ «Лисичанська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 8 Луганської області», директор Никифоренко Галина Миколаївна. Педагогічний колектив школи складається з 75 вчителів, що навчають 982 учня. Вчителі школи є учасниками конкурсу «Учитель року», Всеукраїнської конференції «Хмарні технології навчання для загальноосвітніх навчальних закладів». З 2012 року установа є учасником національного проекту «Відкритий світ», експериментальним майданчиком проекту «Використання сервісів Web 2.0 в освітній діяльності школи». За сприяння та підтримки педагогічного колективу учні школи є учасниками та переможцями молодіжних винахідницьких і раціоналізаторських проектів із енергоефективного, еколого-натуралістичного напрямків.

Лауреатським Дипломом в номінації «За особистий внесок в розвиток освіти, впровадження багаторічних традицій освітянства та пошук нових рішень» нагороджено Демчука Петра Геннадійовича, директора НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 ім. А.Малишка» (м. Обухів). Учні НВК є призерами обласного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН України, XXII Всеукраїнського  конкурсу читців поезії ім. Т. Шевченка, обласного огляду-конкурсу учнівської молоді «Топоніміка і історія освіти рідного краю». Ефективному навчанню сприяє потужна матеріальна база.  В розпорядженні учнів мережа Інтернет, мультимедійні комплекси, комп’ютерні класи. Школа була організатором і учасником наукової літературно-краєзнавчої конференції «Андрій Малишко: слово і пісня», в якій брали участь провідні вчені, літератори, відомі поети і письменники. В листопаді 2013 р. школа відзначила свій 100-річний ювілей.

Домотенко  Демчук - копияЛауреатським Дипломом нагороджено Домотенка Юрія Корнійовича – директора Обухівського районного краєзнавчого музею, заслуженого працівника культури України, члена Національних спілок письменників, журналістів, краєзнавців України. За більш як 45 років життя та праці на Обухівщині Юрій Корнійович зробив великий внесок у створення культурно-мистецького іміджу міста Обухів: це 25 краєзнавчих книг, написаних ним особисто та у співавторстві, одна з яких – книга нарисів «Обухів» – посприяла започаткуванню свята Дня міста, що святкується щорічно; це створення та вдосконалення 11 тематичних залів музею, це дослідницько-пошукова та широка інформаційна робота очолюваного ним колективу музейних працівників, спрямована на збереження національних традицій та популяризацію народних промислів.

Дипломом «Great junior achievements» відзначено учня середньої загальноосвітньої школи № 225 м. Києва Артема Литвиненка, який є переможцем ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України в секції «хімія», співавтором наукової статті «Синтез композиту на основі цирконій (IV) оксиду», учасником і переможцем багатьох олімпіад, конкурсів, проектів з природничих дисциплін, працює над експериментальною частиною дослідження в лабораторії хіміко-технологічного факультету КПІ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code