ПриватБанк переїздить?

ПриватБанк переїздить?

Щойно із достовірного джерела редакції стало відомо, що відділення «Приватбанку», зокрема  у селищі Коцюбинському на Київщині, змінює місце розташування.

Про це редакції повідомили інсайдери.

Філія Приватбанку переїжджає у будівлю неподалеку. Це так би мовити внутрішня процедура будь-якої структури. І така процедура відбувається у багатьох містах України.

За офіційною відповіддю про причини переїзду,  щоб редакція могла на неї спиратися, потрібно надсилати запит на прес-службу.

Згідно неофіційної інформації відділення таки «переїде». Згоду на переїзд просять підписати представників громадськості. Раніше, коли банк був власністю Ігоря Коломойського, усі відділення розміщувались у приміщеннях, якими він володів. Тепер же, коли ПриватБанк повернули у власність держави, власник «попросив» звільнити приміщення у зв’язку із закінченням строку оренди.

За достовірними даними, відділення «перенесуть» у одне із приміщень житлового комплексу «Атлант», що на тій же вулиці Доківській.

https://oksamyt.org/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code