«Наша зброя – це слово, наші герої – це ви»

tm1114Ви тримаєте в руках ювілейний номер «Оксамиту» – 11 вересня нам виповнився рік! Видання засноване у  складні часи розгулу реакційних сил, зневаги до  всього українського, попрання гідності й свободи нації. Ми вірили у  непоборну силу правди, сміливо заявили про себе як про український сучасний проект. Розуміння того, що ніколи не  буде ефективної економіки та справедливого, незалежного устрою у державі, допоки влада узурпована й корумпована, вселяло надію на те, що зміни настануть…

     tm1114Ви тримаєте в руках ювілейний номер «Оксамиту» – 11 вересня нам виповнився рік! Видання засноване у складні часи розгулу реакційних сил, зневаги до всього українського, попрання гідності й свободи нації. Ми вірили у непоборну силу правди, сміливо заявили про себе як про український сучасний проект. Розуміння того, що ніколи не буде ефективної економіки та справедливого, незалежного устрою у державі, допоки влада узурпована й корумпована, вселяло надію на те, що зміни настануть. Разом з усіма свідомими українцями вийшли на Революцію Гідності боротися за свободу, повалення кланово-олігархічного ладу, за дійсні європейські цінності.
     Сьогодні, коли «руйнівник однополярного світу», «гарант системи васальської залежності» Путін вирішив розпочати звільнення колоніаль норабської Росії від самого себе на наших українських теренах, попередньо здійснивши анексію Криму, ми не можемо залишатися осторонь.
Наш народ веде священну війну за незалежність. Ця війна об’єднала простих українців зі Сходу і Заходу у свідоме патріотичне громадянське суспільство. Наша зброя – це слово, наші герої – це ви. За цей час ми написали багато матеріалів про життя країни, занурилися в історичну правду, боротьбу й історію величних перемог.
     Безумовно, ми потребуємо вашої підтримки. Видання може продовжувати свою діяльність, якщо його будуть передплачувати й читати. Ми віримо словам Юліуса Фучика, що настане день, коли сьогодення стане минулим, коли говоритимуть про великий час і невідомих Героїв, які творили історію. Але ми хочемо, щоб всі знали, що не буває невідомих героїв, а є люди, які мають своє ім’я, своє обличчя, свої передчуття і надії, тому відважність, геройство і муки найнепримітнішого з наших захисників є не меншими, ніж відважність, геройство і муки того, чиє ім’я ввійде в історію.

Тамара Маркелова,
шеф-редактор

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code