«HAPPY HALLOWEEN DAY» в ТРЦ «ПОЛЯРНИЙ»

halloween1 листопада ТРЦ «ПОЛЯРНИЙ» підготував для своїх відвідувачів святкування Дня всіх святих – Хелловін. Насичена програма з 16:00 до 18:30 «HAPPY HALLOWEEN DAY» не залишить байдужими ні дітей, ні їхніх батьків. Вечір веселощів і пустощів з перших хвилин занурить маленьких гостей у світ чарівних монстриків, відмінників містичних перевтілень, учнів популярної школи MONSTER HIGH, завдяки аніматорам в образах популярного мультиплікаційного серіалу…

halloween

Місто Київ, вул. Михайла Майорова, 2,ТРЦ Полярний
1 листопада ТРЦ «ПОЛЯРНИЙ» підготував для своїх відвідувачів святкування Дня всіх святих – Хелловін. Насичена програма з 16:00 до 18:30 «HAPPY HALLOWEEN DAY» не залишить байдужими ні дітей, ні їхніх батьків. Вечір веселощів і пустощів з перших хвилин занурить маленьких гостей у світ чарівних монстриків, відмінників містичних перевтілень, учнів популярної школи MONSTER HIGH, завдяки аніматорам в образах популярного мультиплікаційного серіалу.
Всім відомо, що головна традиція Хелловіна – це прикрашати свої будинки за допомогою еко-підсвічників, зроблених із гарбузів. Завдяки майстер-класу з карвінгу (вирізування гарбузів) і художньому декоруванню гарбузів, такій майстерності навчаться і гості ТРЦ. Професійні майстри проведуть безпечний майстер-клас для батьків із дітками.
Також усі бажаючі можуть прийти на свято вже з готовими роботами та взяти участь у конкурсі домашніх заготовок. «Домашні» гарбузики з початку свята будуть виставлені на голосування і кожен відвідувач зможе віддати свій голос за ту чи іншу роботу. Наприкінці заходу визначать переможців, і вони отримають приз глядацьких симпатій.
Традиційно в рамках святкування Дня всіх святих відбудеться конкурс на найказковіший костюм, який протягом вечора можна буде доповнити аквагримом у професійного аквагрімера.
Головним партнером «HAPPY HALLOWEEN DAY» стане супермаркет смаку – «Амстор». Кулінари торгової мережі для дітей підготують тематичні коржики у вигляді гарбузів, а для дорослих – розіграш цінних подарунків, для участі в якому треба зареєструвати чеки у модератора за період 20 жовтня-1 листопада (святкування Хелловіна).
Зоряним гостем заходу стане чарівна співачка – RENATA.
До зустрічі в ТРЦ «ПОЛЯРНИЙ», де Ви не тільки приємно проведете час, але й отримаєте багато яскравих вражень і подарунків!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code