17 жовтня, День народження відомого українського режисера, знаного у світі кіномитця Мирослава СЛАБОШПИЦЬКОГО

1710Сьогодні, 17 жовтня, День народження відомого українського режисера, знаного у світі кіномитця Мирослава СЛАБОШПИЦЬКОГО.
«У мене ніколи не було сумнівів у тому, що все роблю правильно. Хоча, звісно, в Каннах я трохи побоювався реакції на свій радикалізм. Знаєте, іноді після демонстрації в Каннах упору подумати, що ліпше би показу взагалі не було. Каннські провали здатні поховати кар’єру будь-якого режисера, як і піднести до неба…»
Так в одному з інтерв’ю режисер прокоментував свою участь у 67-му Каннському кінофестивалі, яка закінчилася перемогою для всього українського кіно. Мирослав Слабошпицький отримав одразу три призи в Каннах за свою першу повнометражну художню стрічку «Плем’я». Загалом цей фільм отримав понад десять переможних відзнак світового значення…
Колектив журналу «Оксамит» вітає Мирослава Слабошпицького з Днем народження, бажає великого успіху, ще більшого визнання, не менш грандіозних фільмів і всього-всього доброго, що є у житті! Щасти!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code