5-Й МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ VEDALIFE

vedalife music5-Й МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ VEDALIFE – це 5 днів паралельної реальності в центрі столиці, 5 днів сили і натхнення під відкритим небом, 5 днів, щоб змінити себе на краще. 5 днів чистої радості. 5 днів нових смаків і відчуттів.
Найбільший фестиваль йоги і ведичної культури в Україні святкує п’ятирічний ювілей! За 4 роки на фестивалі побувало 40 000 гостей з усього світу, цього року ми очікуємо понад 10 000 гостей і учасників з Індії, Європи, Австралії, США, України! Тисячі щасливих людей з усіх куточків планети, які збираються під відкритим небом, роблять VEDALIFE сучасним духовним і культурним феноменом.

vedalife music5-Й МІЖНАРОДНИЙ ФЕСТИВАЛЬ VEDALIFE – це 5 днів паралельної реальності в центрі столиці, 5 днів сили і натхнення під відкритим небом, 5 днів, щоб змінити себе на краще. 5 днів чистої радості. 5 днів нових смаків і відчуттів.
Найбільший фестиваль йоги і ведичної культури в Україні святкує п’ятирічний ювілей! За 4 роки на фестивалі побувало 40 000 гостей з усього світу, цього року ми очікуємо понад 10 000 гостей і учасників з Індії, Європи, Австралії, США, України! Тисячі щасливих людей з усіх куточків планети, які збираються під відкритим небом, роблять VEDALIFE сучасним духовним і культурним феноменом.
Мудрість Індії. Драйв Каліфорнії. Сонце Бразилії. Серця України. Це – Міжнародний фестиваль VEDALIFE-2015. Найбільш позитивна подія Києва. Місто щастя на Трухановому острові. Світ древніх знань і технологій третього тисячоліття. «Справжні просвітлені – це ті, хто діляться світлом з іншими» – вважають організатори VEDALIFE. Мета фестивалю – дати людям знання, натхнення і підтримку для позитивних змін в житті. Вхід на фестиваль за традицією залишається вільним, а всі події безкоштовні. Це можливо завдяки меценатам та волонтерам. Українці, росіяни, європейці створюють фестиваль разом.
Тисячі прихильників здорового способу життя, йогів, вегетаріанців, музикантів їдуть до Києва на Міжнародний фестиваль VEDALIFE-2015. На VEDALIFE не вживають алкоголь і наркотики, не курять, їдять тільки вегетаріанську їжу. На фестивалі, де збираються духовні люди з усієї планети, не буває випадкових зустрічей!

ДЛЯ ГОСТЕЙ З ІНШИХ МІСТ НА ФЕСТИВАЛІ ПРАЦЮЄ наметове містечко. Екологічний збір за проживання зі своїм наметом – від 50 грн в день з намету (детальніше на сайті www.vedalife.camp). А для найменшиих шукачів істини працює дитячий майданчик зі спеціальною програмою!
ВХІД НА ВСІ ПОДІЇ ФЕСТИВАЛЮ – ВІЛЬНИЙ! Щоб безкоштовно відвідати VEDALIFE-2015, потрібно зареєструватися на сайті www.vedalife.camp

Програма VEDALIFE-2015
Концерти: сцена VEDALIFE – це космічний мікс з електроніки, ведичних мантр, українського фолку, етно, трансу, worldmusic, пісень індійських святих і міської поезії. Ведичний планетарій: майбутнє кіно, про яке говорять Спілберг і Кемерон. Йога-марафони: йога для новачків і досвідчених практикуючих, дітей і дорослих, на землі і в повітрі. FLY-йога: практика, перевернула йогу з ніг на голову! Найбільший етно-джем в Україні: публіка, музиканти, танцюристи і найбільш сакральні інструменти планети в єдиному ритмі під зоряним небом. Холі: найяскравіше свято Індії на березі Дніпра, фарби – безкоштовно! Майстер-класи, семінари, тренінги та воркшопи на будь-який смак. Стародавні ведичні знання: ведична астрологія і психологія, аюрведа і здорове харчування. Вегетаріанська, ведична, веганська і сироїдська кухні. Ведичні свята: «Свято, пісня і танець – це крок людини до духовності», вважали стародавні мудреці. Частування для гостей. Найбільша в Україні МАНДАЛА СВІТУ, у створенні якої ви можете взяти участь разом з усіма гостями! Грандіозна твереза вечірка на березі Дніпра: ясність розуму – це модно!
Для прекрасних відвідувачок фестивалю – ОСОБЛИВА ПРОГРАМА!
Згідно Вед, жіноча енергія – це основа всього Всесвіту. Нехай з Всесвітом і далі буде все добре! На VEDALIFE ви немов потрапляєте в казковий фільм про подорож на Схід. Ви можете побувати Шахерезадою, індійською принцесою або героїнею Джулії Робертс, яка просто вирушила до Індії «їсти, молитися, любити».
Ви побуваєте на ведичному весіллі – таїнстві, яке з’єднує дві душі на сім життів. Священні церемонії, медитації, духовні практики. Дізнаєтеся, як збалансувати харчування і енергії в тілі від фахівців з аюрведою. Навчитеся говорити зі своїм тілом на заняттях з йоги для жінок. Підкорите всіх стравами ведичної кухні після кулінарних майстер-класів. У Місті Майстрів – ремесла та майстер-класи для жінок, індійські прикраси, екзотичні аромати і пахощі … Тут можна прикрасити себе мехенді- всі візерунки неповторні! Або поповнити свій гардероб жіночними і яскравими східними нарядами.

Сайт фестивалю: vedalife.camp
Групи у соцмережах: https://vk.com/vedalife_ua
https://www.facebook.com/vedalife.camp

З питань організації інтерв’ю, ефірів зі спікерами фестивалю (файл – у додатку) та отримання додаткової інформації (фото, відеоролик, коментарі) звертатися за тел. 067 770 07 57, 050 800 59 03 (медіа-координатор фестивалю Оксана Шевченко), fest.vedalife@gmail.com
Відомі жінки на VEDALIFE-2015

РохініШакті – королева йоги з Південної Америки
Вона 30 років займається йогою. Її учні – кінозірки і сенатори США. Сама Рохіні живе простим життям в бразильському ашрамі в джунглях, доглядає за городом і піклується про корівок. Якщо вам потрібен секрет вічної молодості і щастя – вона ним поділиться.

БхактіЛаліта — жінка-гуру, монахиня
В юності вона кинула коледж і відправилася до Індії на зустріч з великим святим … Тендітна американка з багатої сім’ї пройшла через безліч випробувань і стала мандрівною черницею, яка несе всьому світу духовне послання бгакті. Вона каже: «Бути жіночною – це не означає бути слабкою. Сила може полягати в рішучості, вірі, відданості ».

Індубала(Ірина Поздеєва) — ведичний астролог
Автор астрологічних бестселерів, героїня фільмів і телепередач. 26 років вивчає Джйотиш – найдавнішу астрологічну традицію в світі. Учениця знаменитих індійських астрологів НарайнШастрі і К. Н. Рао, засновниця своєї астрологічної школи. На зустрічах з Індубалою і її учнями ви побачите своє життя в дзеркалі вічних законів Всесвіту і дізнаєтеся, як змінити долю.

Ямуна — автор і викладач практики шакті-йоги для жінок
10 років вивчала йогу в школі ШивиРії в США, в Біхарській школі йоги, в центрі «Мистецтво життя» Шрі ШріРаві Шанкара. Ямуна зібрала свій досвід в практиці шакті-йоги для жінок, яку представить на фестивалі. Шакті – назва жіночої енергії на санскриті. Цю енергію розкриває шакті-йога – фізична практика і мистецтво самовираження, де одна жінка допомагає інший глибше зрозуміти себе.

Почесні гості фестивалю:

МадхусуданаМахарадж (Індія)
Шукач пригод і мотогонщик, який об’їхав півсвіту, став ченцем і провів в Індії 33 роки. Перед фестивалем МадхусуданаМахарадж відправиться в духовну подорож по Україні і завершить її на VEDALIFE-2015.

БхактіСудхірГосвамі (Індія-США)
Вайшнавський монах, письменник, один з найбільш блискучих філософів нашого часу. Про його лекціях кажуть: «… Радість, сміх, глибина, щастя і відсутність часу». А він говорить про себе: «Я ніколи не був релігійною людиною – швидше, філософським рок-н-рольщиком».

Сударшан (США) – мантра-йог
Майстер кіртану – медитації в танці, яка стає в Америці все популярнішим. Сьогодні люди збираються на кіртан в маленьких містечках і на дахах Нью-Йорка, в лісах і на вулицях мегаполісів. Сударшан підриває американські фестивалі своїми кіртанамі, і обіцяє: «Це – лише підготовка до VEDALIFE у Києві!».

СваміАвадхут
Невтомний організатор фестивалю VEDALIFE. Він поєднує непоєднуване – життя продюсера і ченця, об’єднує і мотивує людей по всьому світу. «На фестивалі ми намагаємося зібрати всіх мислячих, творчих, духовних людей. VEDALIFE – це спосіб життя. Це спосіб показати, як духовні люди бачать навколишній світ, природу, мистецтво. У нас глобальне завдання – побудувати нову цивілізацію »- говорить він про фестиваль

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code