ДемАльянс: Влада Ужгорода бореться з активістами за допомогою мобілізації

Політична партія “Демократичний альянс” заявляє, що влада Ужгорода використовує мобілізацію, як інструмент боротьби з громадськими активістами.
Політична сила посилається на переписку міської ради Ужгорода з Ужгородским військоматом, яку опублікував демальянсівець Олександр Пересоляк.
Документ засвідчує те, що військовий комісар попросив надати йому повний список членів громадської ради при Ужгородській міській раді для того, щоб їх мобілізували.
За словами Пересоляка, до списку потрапили лише опозиційні до влади громадські активісти, і навіть ті, які не офіційними членами громадської ради.
“Таким чином влада Ужгорода бажає тимчасово прибрати з міста всіх громадських активістів на передодні місцевих виборів”, – зазначає “ДемАльянс”.
Як відомо, мера Ужгорода Віктора Погорєлова після Майдану відправили у відставку, але він поновився на посаді через суд.

Українська правда

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code