В СБУ вірять, що суд над ГРУшниками з РФ почнеться у вересні

В СБУ розраховують , що судовий процес над затриманими російськими спецназівцями Олександром Александровим і Єгором Єрофеєвим розпочнеться вже у вересні.
Про це розповів журналістам радник голови СБУ Юрій Тандіт після відвідування затриманих росіян, які перебувають у військовому шпиталі у Києві.
“Попередньо судовий процес починається у вересні. Ми говоримо про те, що суд має відбуватися тут. Для нас це дуже важливо, тому що ці люди скоювали злочини на території України, яку ми захищаємо, а це не просто громадяни РФ, які заблукали, це представники елітних підрозділів Росії”, – зазначив він.
Тандіт вчергове спростував інформаційний фейк російських ЗМІ про нібито обмін цих двох затриманих і попросив російську сторону показати, в яких умовах на території РФ перебувають українські заручники.
“Я як уповноважена особа хочу поставити питання керівникам Російської Федерації: ви бачите, в яких умовах перебувають ваші громадяни, представники збройних сил РФ, а в яких умовах знаходяться ті наші воїни, які перебувають на території РФ? Ми відкриті і чекаємо від вас відповіді, ми б хотіли, щоб ви показали наших хлопців і сказали, коли ви нам їх віддасте”, – зазначив Тандіт.

Українська правда

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code