Україна, Німеччина, Франція і Росія обговорять результати виконання “мінських домовленостей” 10 червня в Парижі

Представники України, Німеччини, Франції та Росії зустрінуться 10 червня в Парижі (Франція) для обговорення результатів виконання “мінських домовленостей”.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента Франції.
Під час телефонної розмови між Президентом Франції Франсуа Олландом, канцлером Німеччини Ангелою Меркель і Президентом Росії Володимиром Путіним Олланд і Меркель закликали Путіна сприяти реалізації домовленостей, досягнутих в Мінську (Білорусь), і зазначили, що бажають бачити конкретні результати роботи підгруп, сформованих у складі тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі (Україна – Росія – ОБСЄ).
Зазначається, що зустріч відбудеться на рівні дипломатів і політдиректорів.
Як повідомляло агентство, Україна, Німеччина, Франція і Росія виступають за демілітаризацію Широкиного (Донецька область) і розміщення в ньому поста Організації з безпеки і співробітництва в Європі.
Підгрупи тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі мають намір провести зустріч у Мінську (Білорусь) 2 червня.

Українські Новини

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code