Анонс чергового числа часопису «Оксамит», № 1(7), 2015

oksamyt7Друзі! Інформуємо вас, що минулого тижня вийшло друком чергове число Всеукраїнського суспільно-політичного журналу «Оксамит»№ 1(7), 2015. До речі, саме з цього числа розпочинається наша історія спілкування з передплатниками (передплатний індекс – 86362). У редакції видання в непростих умовах готували січневий номер. Так, поки верстався номер наші бійці змушені були залишити донецький аеропорт: в результаті – «злетіло» два матеріали-репортажі про захисників аеропорту. Вони будуть розміщені на сайті «Оксамиту»…

oksamyt7     Друзі! Інформуємо вас, що минулого тижня вийшло друком чергове число Всеукраїнського суспільно-політичного журналу «Оксамит»№ 1(7), 2015. До речі, саме з цього числа розпочинається наша історія спілкування з передплатниками (передплатний індекс – 86362). У редакції видання в непростих умовах готували січневий номер.Так, поки верстався номер наші бійці змушені були залишити донецький аеропорт: в результаті – «злетіло» два матеріали-репортажі про захисників аеропорту. Вони будуть розміщені на сайті «Оксамиту».
    Символічно часопис вийшов до презентації у Софії Київській книги про Ігоря Сікорського «Від Києва до Коннектикута. Від неба до небес». У рубриці «Тема номера» у статті «Два крила Ігоря Сікорського та борг України славетному співвітчизнику» автор книги Ігор Шпак розповідає читачам про «піонера київського неба».
  Також пропонуємо для прочитання надзвичайно актуальні інтервью з Андрієм Новаком, Степаном Хмарою, Брією Блесінг, Віктором Тереном. Для тих, хто віддає перевагу публіцистично-аналітичним матеріалам – розповідь Оксани Дмитренко про діяльність волонтерів: Діану Макарову, Анну Сандалову та Ірину Онікієнко. Що насправді відбувається на передовій? Журналісти «Оксамиту» поспілкувалися з представниками пресової служби «Правого сектора». Річ у тім, що до редакції не один раз зверталися читачі з проханням розповісти про діяльність Добровольчого українського корпусу (ДУК).
    Цікавими є рубрики «Державна справа», «Погляд», «Сторінка історії», «Витоки», «Творча скриня», «Дозвілля».
    Хто не передплатив видання на 2015 рік, може придбати журнал «Оксамит»у мережі книгарень “Є”.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code