Порошенко: Бойовики можуть перейти в наступ у другій половині травня

Президент України Петро Порошенко заявив, що надходять повідомлення про наміри бойовиків у другій половині травня перейти до активних наступальних дій.
Про це він сказав на нараді з головами РДА у середу, інформує прес-служба глави держави.
Порошенко повідомив, що останнім часом надходить багато тривожної інформації про чисельні спроби підірвати стабільність як ззовні, так і всередині країни. Президент зазначив, що у такий час особливо важливо мати міцну владу.
За словами глави держави, надходять повідомлення про наміри незаконних збройних формувань на Сході у другій половині травня перейти до активних наступальних дій.
“Країна здатна себе захистити. Четверта хвиля мобілізації сьогодні демонструє найвищий бойовий дух, найкращий рівень підготовки, в чому я мав можливість переконатися під час перших за останні двадцять років потужних навчань бригадного рівня, де брали участь всі наші десантні бригади, які вже діють в обстановці, максимально наближеній до бойової”, – зазначив президент.

Українська правда

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code