Смертельна сила Землі. Непал після землетрусу з висоти пташиного польоту


У Непалі ввели режим НС і попросили міжнародної гуманітарної допомоги через потужний землетрус
Катастрофа забрала життя вже понад чотирьох тисяч людей.
У мережі з’явилося відео наслідків землетрусу в Непалі зроблене з висоти пташиного польоту – за допомогою дрона.


У суботу недалеко від непальської столиці стався потужний землетрус. Він викликав лавину на Евересті, яка накрила табір альпіністів і змела їхню групу. Серед загиблих на Евересті – топ-менеджер Google. Слідом за першим в Непалі стався другий землетрус – магнітудою 6,8 балів.
У МЗС є інформація про 155 громадян України, які перебувають у цій країні, близько 90 з них не виходять на зв’язок. Петро Порошенко доручив евакуювати з Непалу українців. МЗС повідомляє про те, що з Непалу евакуювали перших чотирьох громадян України.
За останніми даними, кількість жертв землетрусу, який стався вранці в суботу в Непалі, становить 4138 осіб, передає в понеділок агентство DPA з посиланням на Міністерство внутрішніх справ Непалу.
Згідно з прогнозами фахівців Геологічної служби США, жителі Непалу можуть пережити від трьох до 14 потужних афтершоків магнітудою в п’ять або більше балів вже в найближчий тиждень. Є ймовірність, що Гімалаї потрясуть поштовхи потужністю до семи одиниць за шкалою MMS.

Корреспондент.net

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code