Тренінг «Новації у зверненні до Європейського Суду»

треннгШановні панове, запрошуємо взяти участь у тренінгу «Новації у зверненні до Європейського Суду», який буде проведено Комітетом з міжнародного права ААУ.

треннгШановні панове, запрошуємо взяти участь у тренінгу «Новації у зверненні до Європейського Суду», який буде проведено Комітетом з міжнародного права ААУ.

Дата проведення: 04 березня 2016 року.
Час проведення:10.00 – 12:30.
Місце проведення: ресторан “FIGHT HOUSE”
Адреса: м. Київ, вул. Верхній вал, 24,

Координатором даного заходу виступить Власюк Катерина Петрівна – адвокат, голова Комітету міжнародного права ААУ, керуючий партнер ЮК «AVG group».
Доповідач: Михайленко Віра Володимирівна – адвокат, викладач, національний тренер Ради Європи з Європейських антидискримінаційних стандартів, тренер з прав людини, ад’юнкт Національної академії внутрішніх справ. Стаж адвокатської діяльності 8 років (з 2007 року), юридичний стаж – 12 років. Автор наукових статей, публікацій, декількох підручників і практичних посібників. Розробник тренінгів і практикумів, зокрема, з тематики: Участь юридичних осіб у кримінальному провадженні: ризики, їх попередження і запобігання; Міжнародно-правовий захист прав юридичних осіб; Звернення до Європейського суду з прав людини, Захист права власності в Європейському Суді тощо.

Серед питань на обговорення:

Блок-1: Звернення до Європейського Суду: критерії прийнятності.
– коли і за яких умов можна звертатися до ЄСПЛ;
– яким критеріям повинна відповідати заява, щоб вона була прийнята Судом;
– які скарги Суд відхиляє як неприйнятні.

Блок-2: Новий формуляр заяви до ЄСПЛ.
– рекомендації по заповненню формуляра,
– помилки при заповненні і як їх уникнути.

Тривалість 2,5 години. Бізнес-сніданок, кава-брейк та гарний настрій гарантовано!

Зареєструватися для участі у заході можна до 29 лютого 2016 включно, надіславши відповідне повідомлення на електронну адресу: advocation7@gmail.com, за тел. 093-207-46-92.

Попередня реєстрація на захід обов’язкова! Кількість місць обмежена!

Умови участі:
для членів ААУ – 200 грн.,
для інших осіб – 250 гривень,
для студентів – 150 грн.,
Сплатити можна шляхом банківського переказу або через сайт ААУ за реквізитами ВГО «Асоціація адвокатів України», р/р № 26001153697, ЄДРПОУ 34294645, МФО 380805, ПАТ “Райффайзен Банк Аваль” (призначення платежу: «Благодійний внесок на підтримку статутної діяльності»).

Скористайтеся чудовою нагодою відвідати даний захід і отримати відповіді та практичні поради з питань, які Вас цікавлять!

 

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code