V Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок» запрошує школярів і студентів розповісти про свої добрі справи

good1    Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі  за інформаційною підтримкою Міністерства освіти і науки України, Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова, ВГО «Асоціація українських правників» проводить серед школярів і студентів V Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок», що стартував у жовтні 2014 року і буде завершений урочистою церемонією нагородження переможців наприкінці квітня 2015 року. Інформаційним партнером Конкурсу виступає також Всеукраїнський суспільно-політичний журнал «Оксамит»…

 good1   Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі за інформаційною підтримкою Міністерства освіти і науки України,Національногопедагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, ВГО «Асоціація українських правників» проводить серед школярів і студентів V Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок», що стартував у жовтні 2014 року і буде завершений урочистою церемонією нагородження переможців наприкінці квітня 2015 року. Інформаційним партнером Конкурсу виступає також Всеукраїнський суспільно-політичний журнал «Оксамит».
    Мета Конкурсу – популяризація духовних і моральних надбань, консолідація зусиль, спрямованих на моральний саморозвиток особистості, здатної забезпечити країні гідне місце у цивілізованому світі, сприяння формуванню громадянської позиції та соціально-правової активності учнів та студентів, створення належних умов для прояву патріотизму, високих моральних цінностей, почуття любові до України, готовності до захисту України, забезпечення її суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості.
    Запрошуємо усіх взяти участь у цьогорічному V Всеукраїнському конкурсі «Моральний вчинок». Приєднуйтеся до нашого кола разом зі своїми друзями, щоб розказати всій Україні про ваші добрі справи.Про підготовку і перебіг цьогорічного Конкурсу, Положенням про Всеукраїнський конкурс «Моральний вчинок» можна ознайомитися за посиланням: http://www.moral.gov.ua/konkurs5/.
   Свої творчі звіти Ви можете надіслати до 20 березня 2015 року на адресу: Національнаекспертна комісія України з питань захисту суспільної моралі, 04053, м.Київ, вул. Артема, 73, тел. (044) 486-16-84, 486-35-99.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code