14 жовтня, День народження відомого українського журналіста, публіциста, засновника і редактора популярного книжкового порталу “Буквоїд”, телеведучого каналу “ТВІ” Сергія РУДЕНКА

14102014Сьогодні, 14 жовтня, День народження відомого українського журналіста, публіциста, засновника і редактора популярного книжкового порталу “Буквоїд”, телеведучого каналу “ТВІ” Сергія РУДЕНКА.
«Я досить спокійно ставлюся до будь–якої літератури. Якщо когось і не буду читати, то обов’язково потримаю у руках книжку. Я ж повинен знати, за що цю книжку не треба читати…»
Так в одному з інтерв’ю Сергій Руденко відповів на питання: “Кого б ти не взявся читати «ні за які гроші»?” І зізнався, що 2014 року планує видати дві книжки. Які – поки що секрет.
Колектив журналу «Оксамит» вітає Сергія Руденка з Днем народження, бажає успіху його проектам і програмам, а ще якомога більше вільного часу для написання й читання книжок, натхнення, здоров’я, вдячних глядачів, читачів і здійснення задуманого! Хай щастить!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code