Музика, що зігріває

0af46cbed66ec9b1ed30722bd02ffa88Добігають кінця новорічні та різдвяні свята, а разом з ними закінчує свою роботу Різдвяне містечко на Софіївській площі, яке протягом місяця дарувало святковий настрій та радувало киян і гостей міста. Яскравим завершенням низки святкувань на головній новорічній площі країни стане концерт від Національної оперети України, який відбудеться 17 січня о 18.00

    0af46cbed66ec9b1ed30722bd02ffa88Добігають кінця новорічні та різдвяні свята, а разом з ними закінчує свою роботу Різдвяне містечко на Софіївській площі, яке протягом місяця дарувало святковий настрій та радувало киян і гостей міста. Яскравим завершенням низки святкувань на головній новорічній площі країни стане концерт від Національної оперети України, який відбудеться 17 січня о 18.00.
     До програми вечора увійдуть як уривки з вистав театру, оперет та мюзиклів, які давно здобули прихильність глядачів, так і номери з оригінальних концертних програм, якими славиться Національна оперета. Театр, який вже давно заявив про себе як поліжанровий та здатний на творчі експерименти, і цього разу приємно вразить глядачів: відомі арії з популярних оперет, класичних та сучасних мюзиклів, оперні арії та популярні пісні, що також стали класикою, у досконалому виконанні вокалістів, хору та оркестру театру стануть яскравим завершенням новорічних свят.
    Жива музика та чарівний вокал виконавців обов’язково зігріють серця та душі слухачів – і незалежно від температури повітря, цей вечір неодмінно буде теплим і наповненим незабутніми емоціями!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code