I Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв «ЗІРКИ МАЙБУТНЬОГО»

Zvezdy BudushegoЗ 24 по 28 жовтня 2015 року у м.Немирів (Вінницька обл.)відбудеться I Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв «ЗІРКИ МАЙБУТНЬОГО».
До участі запрошуються колективи дітей, підлітків та молоді, а також окремі учасники віком від 4 до 25 років.
Фестиваль проводиться з метою виявлення талановитої та обдарованої молоді, знайомства з культурою, мистецтвом і традиціями різних народів, розширення й зміцнення дружніх зв’язків між учасниками. В ході свого проведення конкурс-фестиваль «ЗІРКИ МАЙБУТНЬОГО» створює сприятливі умови для підтримки та розвитку дитячої творчості, обміну досвідом, підвищенню професійної майстерності…

Zvezdy BudushegoЗ 24 по 28 жовтня 2015 року у м.Немирів (Вінницька обл. )відбудеться I Міжнародний конкурс-фестиваль мистецтв «ЗІРКИ МАЙБУТНЬОГО».
До участі запрошуються колективи дітей, підлітків та молоді, а також окремі учасники віком від 4 до 25 років.
Фестиваль проводиться з метою виявлення талановитої та обдарованої молоді, знайомства з культурою, мистецтвом і традиціями різних народів, розширення й зміцнення дружніх зв’язків між учасниками. В ході свого проведення конкурс-фестиваль «ЗІРКИ МАЙБУТНЬОГО» створює сприятливі умови для підтримки та розвитку дитячої творчості, обміну досвідом, підвищенню професійної майстерності.
Фестиваль запрошує учасників презентувати свої таланти в наступних номінаціях:
– вокал
– хореографія
– інструментальний жанр
– оригінальний жанр
– театральне мистецтво
– кіномистецтво
– фотомистецтво
– живопис
Допомагати учасникам, а також у складі журі фестивалю будуть зіркові гості:
Григорій Чапкіс — суддя та один із керівників телепроектуукраїнського телеканалу «1+1» – «Танці з зірками» і Київської школи танців Чапкіса. Автор книги «Танець і Любов: секрет довголіття».
ЄвгенЛитвинкович— білоруський автор і співак. Дуже популярний в Україні. Фіналіст шоу «Україна має талант-4» в 2012 році та супер-фіналіст шоу «Х-фактор-3» на початку 2013 року.
Також на шоу мистецтв завітають зірки української естради: Влад Ульянич, Шмагі Тагіашвілі, Юлія Руднєва, а також заслужена артистка України, солістка Національної філармонії та ансамблю Збройних Сил України Ярослава Руденко.
Організатор проекту, директор туристичної фірми «ЕЛІТА-ТУР» Тетяна Гусейновавідзначила: «Такі фестивалі не просто потрібні нашій країні, вони необхідні. Оскільки дуже багато талановитих, обдарованих дітей, майбутніх артистів, яким ми допомагаємо реалізуватися, розкривати й розвивати свої здібності. Мистецтво творити – велике мистецтво».
У рамках проведення конкурсу-фестивалю мистецтв «ЗІРКИ МАЙБУТНЬОГО» запланована наступна програма:
– Урочисте відкриття конкурсу.
– Парад учасників.
– Виступ конкурсантів в різноманітних номінаціях.
– Майстер-класи (за попередніми заявками).
– Розважальна програма для дітей.
– Урочиста церемонія нагородження учасників та Гала-концерт.
Протягом чотирьох конкурсних днів будуть відібрані кращі номера. Всі конкурсанти та керівники колективів будуть нагороджені дипломами учасників. А також журі визначить лауреатів у кожній номінації та присудить I,II, III місцета Гран-При фестивалю!
Інформаційний партнер заходу – всеукраїнский журнал «Ukrainian People».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code