І Круглий стіл “Доменний спір: правовласник, власник домену, реєстратор – хто зайвий в ланцюгу?!

Захід буде присвячений питанням: Побудова стратегії захисту – мистецтво для перемоги в доменному спорі; Реєстратор – належний відповідач чи особа, через яку можливо здійснити рейдерське захоплення домену?!; Передача або скасування доменного імені як ефективний спосіб захисту прав правовласника; UDPR та URS – що це таке?!Прийди і дізнайся…

Відбудеться 10.12.2015 року
Час проведення 16:30 – 19:00

Захід буде присвячений питанням: Побудова стратегії захисту – мистецтво для перемоги в доменному спорі; Реєстратор – належний відповідач чи особа, через яку можливо здійснити рейдерське захоплення домену?!; Передача або скасування доменного імені як ефективний спосіб захисту прав правовласника; UDPR та URS – що це таке?!Прийди і дізнайся.
Доповідачі: Бенедисюк Ігор Михайлович, голова Вищої ради юстиції, з 07.2003 – суддя Вищого господарського суду України; < b>Сказко Олена, адвокат, патентний повірений, юрист ТОВ «Інтернет Інвест» (найбійльший реєстратор доменних імен imena.ua) та інші адвокати, експерти

Більш детальна інформація за посиланням http://www.uaa.org.ua/events/4676/

ІІ Круглий стіл «Законодавство про національну поліцію: перша практика застосування. Нове у здійсненні кримінальних проваджень у «корупційних» справах»
Відбудеться 15 грудня 2015 року
Час проведення 16:00 – 18:00
Місце проведення: м. Київ, бульв. Тараса Шевченка, 38/40. Український центр по обслуговуванню пасажирів на залізничному транспорті (Центральні залізничні каси), Конференц-зал «Блакитний».

Захід буде присвячений питанням: Проблемні моменти практики застосування законодавства про національну поліцію; Отримання інформації з баз даних поліції (баз записів з персональних реєстраторів та ін.); Практичні труднощі оформлення матеріалів про ДТП, уча сть адвоката в їх складанні, оформлення інших матеріалів про порушення ПДР.
Доповідачі:Владислав Власюк – заступник начальника Департаменту патрульної служби МВС України.
Олексій Білошівський – начальник відділу моніторингу і аналітичного забезпечення Департаменту патрульної служби МВС України.

Більш детальна інформація за посиланням http://www.uaa.org.ua/events/4641/

Додаткова інформації за тел.(044) 491 69 71, 067-501-56-10

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code