Мова дитячої творчості об’єднує українців!

 158222290   28 березня у концертному залі Українського Дому відбулось справжнє свято дитячої творчості й талантів – фінальний гала-концерт «Діти за майбутнє України».
Захід проводився під егідою Міністерства соціальної політики України. Організаторами виступили – Всеукраїнський журнал «UkrainianPeople» та Благодійний фонд «Велика родина»…

  майбутнє країни 28 березня у концертному залі Українського Дому відбулось справжнє свято дитячої творчості й талантів – фінальний гала-концерт «Діти за майбутнє України».
   Захід проводився під егідою Міністерства соціальної політики України. Організаторами виступили – Всеукраїнський журнал «UkrainianPeople» та Благодійний фонд «Велика родина».
   Перед початком концерту гості могли відвідати виставку картин талановитого художника Віктора Неделку-Зусмана. Також всі запрошені мали нагоду поспілкуватись із зірками української естради та сфотографуватись на фоні брендволу. Необхідно зауважити, що серед гостей заходу були діти-переселенці із батьками – мешканці місць компактного проживання: «Метро» Летки в с. Коцюбинське, «Джерело», «Пуща-Водиця» та «Ковчег».
   Фінальний гала-концерт розпочався з Державного Гімну України, який виконали учасники фестивалю разом із дитячою вокальною групою «Band’A». Нагадаємо, що всього у концерті взяли участь 40 юних обдарувань зі Львова, Харкова, Дніпропетровська, Києва, Луганська, Донецька, Житомира, Луцька, Рівного, Тернополя та інших міст України. На великій сцені юні митці демонстрували свої хореографічні здібності, акторське мистецтво та вокальні дані.
   Так, діти із Житомира, Дніпропетровська, Харкова та Тернополя об’єднались у хореографії «Україно, ми твоя надія». Діти із Луганська, Донецька та Києва виконали постановку під назвою «Перфоманс», автором яких є талановитий та видатний хореограф Віталій Загоруйко. Діти із західних областей України показали себе як у танцювальних по становках, так і в сольних виступах із зірками естради. Зокрема Людмила Ковальчук з м. Рівного виконала пісню «Мамині очі» спільно із учасником проекту «Голос країни» Миколою Бобриком. Мурат Гусейнов вразив талантом пародіювати та продемонстрував глядачам номер «Джентльмен», чим особливо вразив публіку.майбутнє країни
   Ключовим моментом гала-концерту можна відзначити символічний віршований діалог хлопчика із Донбасу та дівчинки із Львова. У римованій формі діти передали весь біль та відчай війни на Сході країни, а також необхідність єднання українського народу. Під час виконання вірша всі діти-учасники фестивалю вийшли на сцену у костюмах янголів та тримали у руках свічки. Постановка закінчилась молитвою «За Україну, мир та спокій».
   Проект «Діти за майбутнє України» одержав підтримку з боку відомих митців та зірок української естради. Разом з дітьми на сцену виходили заслужена артистка України, Посол Миру, Кавалер Ордена Святої Марії, оперна діва Наталія Шелепницька, скрипалька Майя Онищук, співачки Міла Нітіч та Наталія Валевська.
   Гала-концерт завершився п існею незабутнього Кузьми Скрябіна – «Сам собі країна», яку виконали зірки української естради спільно із дітьми. На сцену із учасниками фестивалю вийшли Дмитро Сисоєв, брати Борисенки, Вадим Олійник, Микита Ломакін, дует «Анна-Марія», Сергій Сисуєв, Лавіка та Ігор Грохоцький.
майбутнє країни    Протягом вечора концерт супроводжували ведучі: актриса та телеведуча Габріелла Массанга, а також режисер та телеведучий Олександр Удра.
   Організатори заходу висловлюють свою щиру подяку партнерам гала-концерту:Громадському об’єднанню «Рада з екологічно ї безпеки», Громадській ініціативі «КримSOS», а також футбольному клубу «Маестро».
   Окрему подяку організатори висловлюють генеральному медіапартнеру заходу Оbozrevatel.com., а також інформаційним партнерам «44.ua», «ivona.bigmir.net», «uaua.info», блог платформі «vopros.ua», «ПравДивоШоу з Евою Бажен», журналам «Ukrainian people», «Kolo.ua», «Оксамит» и «TeemTeens», телеканалам «O-TV», «ЕспресоTV», «ЗдороваяУкраина», «Maxxi TV», alwaysbusymama.com, wedding.ua, fcmaestro.com, інформаційному агентству «112 Україна», газетам «День» та «Хрещатик», Українському національному радіо, радіо «RTI», а також ресурсному центру «Гурт».майбутнє країни
    Головний редактор журналу «UkrainianPeople», організатор та автор ідеї проекту Тетяна Середа зазначає: «Мета проекту «Діти за майбутнє України» полягає в тому, щоб мовою дитячої творчості виявити прагнення до єдності України, продемонструвати красу її культурного розмаїття, велич націо нальної духовної традиції. Проект покликаний у складний для країни час підтримати юні виконавчі таланти, відкрити їм перспективу у своїй рідній країні.»
    Голова Наглядової ради фонду Віра Ульянченко наголосила: «Наші діти подають прекрасний приклад добра, краси і дружби. Це надихає надією на світле майбутнє єдиної європейської України».
   На згадку про свято учасники отримали подарунки від Благодійного фонду «Велика родина», розважальних центрів «Happylon» та «Сюрприз». Одяг учасниць у фінальному виході – бренд Miss DM, вишук аний одяг для маленьких леді!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code