Палац в Геленджику. Фільм-розслідування Олексія Навального

Палац у Геленджику

Опубліковане відразу після арешту Олексія Навального розслідування його команди про палац в Геленджику справило потужний ефект: уже 25 січня Володимир Путін вступив у полеміку з Навальним, відповідаючи на звинувачення в корупції, що пролунали у фільмі.   Це само по собі сенсація: президент Росії ніколи не був схильний реагувати на випади своїх критиків, а тим більше вступати в полеміку з людиною, чиє прізвище він навіть вимовляти відмовляється.

Близько 100 мільйонів переглядів за 5 днів! Фільм-Розслідування Олексія Навального про палац російського президента Володимира Путіна б’є рекорди переглядів на YouTube. Корупція, відмивання коштів та обкрадання росіян на 100 мільярдів рублів!

Володимир Путін звинуватив авторів розслідування про палац в Геленджику в промиванні мізків росіянам.

«Все скомпонували і запустили в Інтернет, щоб промити людям мізки, нашим громадянам», – сказав він під час онлайн-зустрічі зі студентами російських вузів, у ході якої глава держави вперше прокоментував фільм про палац.

Путін додав, що сам фільм не дивився, але нічого із зазначеного там не належить ні йому, ні його родичам.

Раніше прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков назвав публікації про палац «псевдовикриттями та інформаційними атаками», а також «якісною журавлиною». На його думку, головною метою наведеної в розслідуванні інформації є отримання грошей від громадян шахрайським шляхом. Пєсков також допустив існування самого об’єкта, але зазначив, що у нього інші власники. Вся власність Путіна викладена в декларації, яка публікується щороку, нагадав представник Кремля.

Все це змушує думати, що вже призначені на 31 січня нові протести отримають додатковий імпульс: адже тепер і сам Путін підтвердив, що він більше не може ігнорувати розслідування в Інтернеті і гасла з протестних мітингів, що прокотилися Росією.

Матеріал підготувала Тамара Маркелова

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code