ПАНДЕМІЯ «COVID-19»

Олександр Пастушенко

Увесь цивілізований світ бореться із пандемією «COVID-19», і ми спостерігаємо за цим процесом кожного дня. Помирають люди, заражені люди отримують ускладнення для здоров’я після хвороби, змінюється життя кожної людини.

Економіка країн світу продовжує стрімке падіння, країни вимушені оголошувати карантинні заходи, закривати виробництва та сферу послуг, всі спортивні та розважальні акції, вводити різного виду заборони, в тому числі військового та силового характеру, за для забезпечення заходів з охорони здоров’я населення.

Локдаун, особливий та надзвичайний стан, комендантська година, особливі протиінфекційні заходи, компенсації та виплати стали елементами повсякденного життя у всьому світі.

Ще в лютому автор намагався достукатися до влади в Україні і запропонував Програму «Економіка  катастроф», в якій доказав через розрахунки необхідність введення надзвичайного стану для спасіння країни, її економіки та життя людей. На жаль, влада так і залишилася глухою та сліпою до сьогодні, коли число заражень вже перетнуло публічний рубіж в 10-15 тисяч осіб на добу, а за фактичними даними понад 40 тисяч осіб на добу.

За статистичними даними та висновками фахівців на «COVID-19» мають перехворіти в період одного року більше 20 мільйонів українців, а скільки може бути смертей та збільшення хронічних захворювань важко собі й уявити. При цьому вчені доказують, що пандемія при цьому не закінчиться, бо людина може заражатися цією інфекцією повторно.

Світ розробляє вакцини але на це потрібно час. Світ створює нові економічні моделі, але і такі моделі потребують адаптації. Світ створює елементи нової безпеки, але це потребує величезних фінансових, ресурсних, людських витрат і звісно часу.

Україна інтегрована у світову економіку, логістику, виробничі, фінансові, ресурсні та інші процеси, в тому числі й охорону здоров’я.

Чи може адаптивний, чи будь-який інший карантин, або карантинні заходи зупинити пандемію «COVID-19»?

Світова історія дає чітку відповідь: – «Ні, не може».

Тільки повна ізоляція та максимальна заборона контактів, а також інші безпекові та медичні заходи спільно зможуть забезпечити ефект подолання пандемії «COVID-19», а також наслідки економічної кризи.

За оцінками МВФ та Світового банку фінансова система та економіка світу, а також країн світу зможе відновитися, як мінімум, через 20 років, а це тривалість життя цілого покоління людей.

Без економіки не можливо забезпечити виконання ніяких владних та епідеміологічних заходів, а також безпеку та рівень життя людини.

За статистичними даними падіння економіки України в 2020 році буде складати понад 25 %, а в реальності – понад 50 %.

Не секрет, що влада намагається врятувати бюджет країни не через розвиток економіки України, а через внутрішні та зовнішні запозичення.

Цей хибний шлях тільки збільшуватиме всі наші проблеми і буде нашим спільним горем, яке нам необхідно буде вирішувати, бо борг необхідно віддавати.

У Програмі «Економіка катастроф» пропонується шлях, який спасає і людей, і економіку, і країну, але для цього необхідно тільки одне – воля президента України, яка реалізується в його Указі та рішенні РНБО України.

Ми всі отримаємо механізм не тільки виживання, а і сталого розвитку через спільну модель споживання але без елементів накопичення капіталу.

Маємо вирішувати питання виживання, а не багатства.

В Біблії Бог нам відкриває основи зцілення через віру, слово, дії.

Показує як Мойсей, Соломон, Ісус Христос зцілювали людей, забезпечували їх захист і показували шлях до спасіння.

Науковці в історії людства нам на власних досвідах і дослідженнях доказували і показували, які існують закони природи, і як вони діють на матерію, енергію, інформацію, час і всесвіт.

Всім відома «Таблиця Менделеєва», де показана структура основних природних елементів, їх маса, кількість протонів та електронів і їх взаємодія. Всім відома структура енергії, яка показана в законах, дослідженнях і формулах Ньютона, Едісона, Кюрі, Ейнштейна і багатьох інших. Всім відома історія життя багатьох відомих особистостей в цивілізації та їх жертва заради віри і любові, яка призводила до фактів, які не можна пояснювати як загальновідомі, а тільки як чудо, або Боже провидіння.

Автор, вивчаючи багато років літературу, особисто досліджуючи предмети і факти у своєму житті, а також отримуючи Божі одкровення, зрозумів природу зцілення, як гармонію поєднання багатьох факторів впливу на духовний, матеріальний, моральний та сакральний світи, які існують паралельно, незалежно від нашої волі, але за Божими законами.

Хто є людина – це Боже творіння. А якщо людина Боже творіння і створена по образу і подобі Божій, то людина має можливість бути співтворцем у Всесвіті, а також впливати свідомо або підсвідомо на всі предмети матеріального та нематеріального світів, на час і простір, на поля та енергії, на хвилі, частоти та інформації, на всі видимі і невидимі світи.

Наша цивілізація має досвід лікування через вплив фізичних та хімічних природних явищ, а також є багато прикладів духовного зцілення через молитву, зміну способу життя (поведінка, харчування, місце проживання тощо).

Але нам відомі інші приклади дії, які несуть зцілення та здоров’я людині.

Це місце проживання, зовнішній вплив суспільних відносин, особисті відносини між людьми, характер, пристрасті та поведінка самої людини, її спосіб життя, а також генетична спадковість.

Наша планета Земля та все, що на ній існує, має вплив енергій, в тому числі електромагнітної, має вплив коливань та частот, має вплив інформацій та кодів (програм), має вплив часу та простору, має вплив форми та структури, інших складових буття. Їх пов’язана взаємодія і створює природу і людину.

Пропонується разом із застосуванням звичайних ліків, запровадити лікування інфекцій магнітно-резонансною терапією, хвильовою терапією – низькими або високими частотами, світловою терапією, звуковою терапією, а також можливо за допомогою слабкого радіаційного випромінювання, чи іншими інженерними способами, які відомі сучасній науці.

Автор вважає, що вірус SARS в різних його модифікаціях та мутаціях, який має біологічну матеріальну основу, піддається загальному природному впливу, як і всі інші живі предмети матеріального світу.

Науковці мають створити та дослідити такі складові та їх вплив на вірус, щоб створити випромінювання, яке убезпечить людину від заражень, а також створить механізми альтернативних методів лікування на клітинному та генетичному рівнях. Тим паче, що людство вміє використовувати програмування, як елемент зчитування та передачі інформації.

Що заважає створити камери, в які будуть заходити люди на короткий час під випромінювання, яке буде діяти на наш організм та знищувати шкідливі для нашого організму фактори, або вирівнювати енергії та поля нашого тіла за для підняття природного імунітету, який допомагатиме людині у боротьбі із хворобами та віковими  змінами в організмі.

Автор має зразок такого приладу, який має назву «КА-МЕРА СТАТУС», який може бути в експериментальному порядку на державному рівні реалізований негайно в Україні за участю науковців та медиків, що забезпечить участь держави не тільки в охороні здоров’я громадян, а й створить економічні передумови розвитку України у світовій цивілізації, як країни з високим світовим рівнем наукового розвитку. Такі прилади Україна може експортувати  як технологію до інших країн світу і отримувати від цього економічні вигоди.

МВФ погіршив прогнози економічного розвитку під час пандемії для України і вказав на можливу економічну катастрофу.

Чому влада України жодним чином не реагує на таку аналітичну та прогнозну інформацію і нічого не намагається зробити для запобіганням цим негативним економічним прогнозам.

Люди, на жаль, ігнорують пандемію, поводять себе безпечно та безвідповідально, що може спричинити величезні негативні наслідки.

Законодавство України передбачає введення надзвичайного стану в Україні на основі пандемії «COVID-19», яку оголосило ВООЗ ООН, терміном на один календарний рік. Такі дії держави забезпечать захист життя людей, збереження та сталий розвиток економіки, верховенство права та права людини.

Зволікання із відкладенням введення надзвичайного стану в Україні може мати катастрофічні наслідки.

Автор пропонує врахувати наступні ініціативи при введенні надзвичайного стану в Україні.

Основні пункти наших ініціатив наступні:

  1. По-перше, основою любої економіки на сучасному етапі розвитку є енергетика та енергетична незалежність держави. Україна не є виключенням.

Андрій Нечай написав відкритого листа Президенту України В.О. Зеленському, в якому запропонував відновити старі природні родовища вуглеводнів в Україні (нафти, природного газу, вугілля, інше) та забезпечити енергетичні потреби України за рахунок власних природних ресурсів.

Автор додатково пропонує через введення надзвичайного стану в Україні взяти в управління держави Україна увесь енергетичний потенціал і встановити фіксовані ціни на всі енергоносії, без врахування податків і зборів, що гарантуватиме сталий економічний розвиток України, бо всі «схеми» та «інтереси» будуть ліквідовані, а люди через державу будуть оплачувати виключно собівартість енергетичних ресурсів, які вкладаються у ціну всіх товарів та послуг в Україні.

Українські товари та послуги в такому випадку стають конкурентноздатними на світових ринках, враховуючи заборону на вивіз будь-якої сировини з України, а також запровадження обов’язкової первинної переробки сировини в Україні, як інструмент створення первинної прибуткової вартості, забезпечення 100 % зайнятості населення.

  1. По-друге, на час надзвичайного стану в Україні, встановлюються обов’язкова розрахункова система в Україні, призупиняється оплата всіх податків і зборів в Україні, вводиться тоталітарний контроль за цінами на товари та послуги, а також єдиний ціновий стандарт, призупиняються всі банківські та інші кредити та позики в Україні. Всі грошові кошти банків, фізичних та юридичних осіб в банках, включаючи валютні рахунки, переходять в управління держави Україна. НБУ встановлює надзвичайний курс до іноземних валют в Україні, де за основу береться долар США, до якого прирівнюється національна валюта грошова одиниця гривна в розмірі 2,85 гривен за 1 долар США. Вводиться заборона на іноземну валюту в Україні. Встановлюється єдина фіксована система оплати праці, соціального (пенсійного) забезпечення в розмірі 5 000 гривен на місяць на одну особу (справедлива ціна).
  2. По-третє – на час надзвичайної ситуації в Україні встановлюється особлива споживча модель, завданням якої є реалізація всіх товарів та послуг, вироблених в Україні, на основі бюджетних рахунків громадян України, на які виділяються по 5 000 гривен кожному українцю на місяць (безумовний дохід).

При цінах, які в 10-20 разів нижчі чим сьогодні, споживчий ринок України буде складати практично 86 %, що позитивно вплине на розвиток економіки країни. Націнка від 10 до 20 % створить постійне позитивне сальдо платіжного балансу в країні, як елемент сталого розвитку.

Імпортні товари та послуги люди зможуть оплачувати за рахунок своїх заощаджень.

За один рік надзвичайної ситуації та споживчої системи будуть запущені практично всі виробничі потужності в Україні, які забезпечать 100 % зайнятість населення. Зайнятість населення забезпечується в період надзвичайного стану обов’язковою трудовою повинністю всіх без виключення, а це соціальний гарант відродження позитивних соціальних явищ, в тому числі через нові трудові колективи, як первинну ланку економіки держави.

Споживча можливість для кожної людини має складати в Україні близько 500 доларів США на місяць при цінах у 10 раз нижчих ніж у США.

  1. По-четверте: безпека життя, як права людини та верховенство права в період дії надзвичайного стану не мають бути ліквідовані або обмежені, а отримати новий фактор розвитку через створення мережі третейський судів (мирових суддів) в кожному населеному пункті України, які забезпечать медіацію (досудовий порядок вирішення спорів) через затвердження мирових угод між сторонами.

Діджиталізація в Україні має відбутися у всіх сферах життєдіяльності через безкоштовне представлення для кожного домоволодіння в Україні «смартфона», як електронного засобу комунікації держави і громадянина, а також забезпечення 100 % покриття безкоштовним інтернетом в Україні всіх населених пунктів, в тому числі через сотову мережу 4G, як мобільний інтернет та зв’язок, а також через провідний зв’язок «Укртелеком» та інших оператори.

Телебачення також має стати основним елементом надзвичайного стану в Україні, де буде реалізована виключно державна інформаційна політика за для безпеки громадян, створення та формування єдиної суспільної моралі та думки.

Електронне виборче право має стати основним елементом забезпечення прав людини в період надзвичайної ситуації.

Зв’язок та комунікації мають забезпечити «блок-чейн» фіксацію всіх юридичних фактів (економічних подій), як доказової основи для держави та громадянина, але  мають виключити тотальний контроль за людиною, щоб не порушувати її права.

Відповідальність держави перед людиною зможе на 100 % гарантуватися через електронну демократію саме в період надзвичайного стану, в тому числі через фіксацію входу та виходу в надзвичайний стан (майно, права, гарантії, інше).

Відомості про стан здоров’я, життєві потреби для кожного українця через «смартфон домоволодіння» має стати обов’язковою умовою нашого щоденного життя за для спільної безпеки.

Наша команда провела брифінг на весні 2020 року в «Укрінформі», де були озвучені дані ініціативи, що свідчить про нашу послідовність і впевненість у своїй позиції.

Можливо ще додавати ініціативи і пропозиції, але автор вважає, що цього достатньо, якщо процес буде керований «Штабом НС в Україні», який включить в себе всю систему органів влади в Україні, як виконавців. До Штабу на чолі із президентом України мають увійти кваліфіковані управлінці та спеціалісти, які мають відповідний досвід, координатором якого пропонується призначити доктора економічних наук, професора О.В. Мозенкова.

Сподіваюся, що така модель допоможе не тільки Народу Україні та державі Україна, а і стане прикладом для світової цивілізації.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code