Реджеп Ердоган заявив про провідне місце Туреччини у новому світопорядку

 Прем’єр-міністр Реджеп Тайіп Ердоган, Асамблея експортерів Туреччини (Мустафа Камаджі – Агентство Анадолу)

Туреччина має всі необхідні можливості і інфраструктурою для розширення своєї могутності та впливу в новому політичному та економічному світопорядку. Про це в четвер заявив президент Реджеп Тайіп Ердоган на зустрічі з членами Асамблеї експортерів Туреччини (TIM) в Стамбулі.

За його словами, Туреччина використовує всі свої ресурси для розвитку країни і зміцнення її економіки.

Глава держави зробив особливий акцент на збільшенні обсягів виробництва, зазначивши, що це призведе до зростання зайнятості населення та експорту.

«Зміцнюючи демократію, права і свободи, а також законність, ми збільшимо інвестиції, доб’ємося зростання нашої економіки і зайнятості», – заявив турецький лідер, зазначивши, що Туреччина усунула бар’єри для внутрішніх і міжнародних інвесторів.

Торкаючись зусиль уряду по боротьбі з розповсюдженням COVID-19, президент Ердоган констатував, що Туреччині вдалося домогтися в цій сфері набагато більшого успіху, ніж багатьом розвиненим країнам.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code