НА ШЛЯХУ ВПРОВАДЖЕННЯ СТАНДАРТІВ НАТО

За повідомленням служба звʹязків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України  Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв провів робочу зустріч з керівництвом Відділу оборонного співробітництва Європейського командування Збройних Сил Сполучених Штатів Америки з метою виконання програми двостороннього співробітництва.

Захід відбувся з метою виконання плану реалізації програми Уряду США з впровадження рішень на основі інформаційних технологій для Збройних Сил України.

Під час зустрічі генерал-лейтенант Сергій Наєв поінформував присутніх про безпекову ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил, а також про процеси трансформації Збройних Сил України й виконання завдань із підвищення взаємосумісності та впровадження стандартів НАТО.

— Ми вдячні американському Уряду за підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, тривалу співпрацю з нашою країною, а також за надзвичайно важливу підтримку на військовому рівні у протистоянні російській агресії, – наголосив командувач.

Під час діалогу сторони обговорили обсяг можливої допомоги з боку США та питання покращення ефективності роботи системи управління та контролю.

Як зазначив Командувач об’єднаних сил Збройних Сил України, такі зустрічі є досить ефективними.

— Ми мали змогу обговорити на професійному рівні всі важливі для нас питання та перспективи подальшої співпраці, — зазначив він.

Разом переможемо!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code