Про що сьогоднішня заява Зеленського

Андрій Білецький  лідер партії «Національний Корпус», засновник полку Азов на сайті www.pravda.com.ua ділиться своїми думками про що сьогоднішня заява Зеленського. Білецький переконує, що вона не про коронавірус та не про “жорсткі дії”.  В ній з “жорсткого” лише обличчя Зеленського (йому дуже подобається образ справжнього мужика, що відкосив від армії). Все це – димова завіса, єдине і головне – відкриття ринку землі, отримання хоч якоїсь копійки від МВФ, щоби протриматися при владі ще півроку.

Продати терміново! Завтра! Поки карантин проти COVID-19 не дає змоги зібратися людям для протидії.
Це абсолютне безумство! Відкрити ринок землі, коли руйнуються світові ринки, у розпал небаченої кризи – значить продати українську землю навіть не за копійки, а за крихти їжі зі столу транснаціональних корпорацій. Зараз в такій економічній ситуації ціна за гектар української землі буде навіть не жалюгідні 1,5 тисячі доларів, а навряд чи складе і 500.
І все заради того, щоби “розсміши коміка” продовжувалося ще хоч трохи.
Перед кожною людиною, яка розуміє що зараз відбувається стоїть складний вибір: з одного боку карантин, він повністю виправданий і його треба дотримуватися, а з іншого – треба протистояти крадіжці землі. Ми знайдемо адекватні варіанти, як не дати відбутися найбільшому пограбуванню XXI сторіччя.

Слідкуйте.
P.S. Що відбувається насправді. Зеленський розповів у заяві про серйозні заходи боротьби з вірусом. Але подивіться сьогоднішнє відео з Харкова, де пенсіонери б’ються за маски. Це їхній рівень підготовки – не забезпечити людей елементарними масками. А Верховну Раду він закликав не йти на карантин. Тому що дуже треба Зеленському терміново розпродати землю. Ну дуже треба.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code