У Ялті – оксамитовий сезон

 

yaltaТрадиційна щорічна гонка «Ялта Ралі» цього року пройшла в новому форматі – спортивного фестивалю, аналогів якому немає у Східній Європі. Це – поєднання гоночних змагань, видовищного шоу і музичного фестивалю. Офіційно захід мав назву «WOG Yalta Rally Fest – 2013» і тривав з 13 по 15 вересня.
Під час церемонії відкриття численні гості Ялтинського ралі отримали можливість насолодитися виступами зірок української та російської естради.
Другий день фестивалю розпочався із заїздів на перших трьох спецділянках – «Ай-Петрі», «Плато» і «Орлине», в яких взяли участь понад 65 екіпажів з різних країн.

Традиційна щорічна гонка «Ялта Ралі» цього року пройшла в новому форматі – спортивного фестивалю, аналогів якому немає у Східній Європі. Це – поєднання гоночних змагань, видовищного шоу і музичного фестивалю. Офіційно захід мав назву «WOG Yalta Rally Fest – 2013» і тривав з 13 по 15 вересня.

Під час церемонії відкриття численні гості Ялтинського ралі отримали можливість насолодитися виступами зірок української та російської естради.

Другий день фестивалю розпочався із заїздів на перших трьох спецділянках – «Ай-Петрі», «Плато» і «Орлине», в яких взяли участь понад 65 екіпажів з різних країн.

Не встигли екіпажі покинути парк автосервісу, як погода підготувала крутий жарт – почалася злива. Та для професіоналів погодні умови не страшні!

 15 вересня відбувся фінальний заїзд. Олександр Салюк молодший та Євген Червоненко закріпили свою солідну перевагу за підсумками першого дня перегонів і стали абсолютними переможцями «WOG Yalta Rally – 2013».

Таким чином, легендарний український екіпаж, який виступає цьогоріч за команду Казахстану «Astana European Rally Team», зробив ще один важливий крок до історичного завоювання Кубка Європи.

Другий результат показав екіпаж Валерія Горбаня і Володимира Курся, які захищали кольори української команди «Mentos Ascania Racing». Екіпаж «Odessa Rally Team» – Юрій Кочмар і Сергій Коваль – зміг в останній день змагань показати хороший результат і вийти на третє місце в абсолютному заліку і перше у своєму класі.

18 екіпажів фінішу не дісталися. Проте в цілому і гонщики, і організатори зазначили, що загальний рівень безпеки Ялтинського ралі значно зріс.

«WOG Yalta Rally Fest – 2013» – це своєрідна репетиція фестивалю майбутнього року, – висловив думку Євген Червоненко. – Адже ми плануємо перейти на тижневий формат. Тиждень триватиме гонка і підготовка до неї. Далі відбуватиметься музичний фестиваль на зразок «Нової хвилі». І третьою складовою свята буде автошоу – захід, на якому можна буде купувати автомобілі зі спеціальною знижкою. Також планується виставка-продаж великовантажних автомобілів, вертольотів і яхт. А вечорами – фешн для представниць прекрасної статі, щоб не нудьгували! Але основне завдання, яке ми ставимо перед собою – відродження Ялти як здравниці».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code