Нік Вуйчич: «Все хороше в житті починається саме з надії»

12439484 997036613684419 1724900298369664892 n29 березня відвідала прес-конференцію на тему: «Вперше в Україні – реліз світового бестселера Ніка Вуйчича «Життя без кордонів», яка відбулася в Українському кризовому медіа-центрі.
Виступаючи пере д журналістами, Ольга Редзюк – засновник та директор компанії Olerom, організатор приїзду в Україну людини-легенди Ніка Вуйчича наголосила на тому, що для країни важливо проводити такі заходи, які здатні мотивувати та об’єднувати людей. Такі люди як Нік Вуйчич унікальні, їхній приклад надихає, а це сьогодні потрібно нам усім.

12439484 997036613684419 1724900298369664892 n29 березня відвідала прес-конференцію на тему: «Вперше в Україні – реліз світового бестселера Ніка Вуйчича «Життя без кордонів», яка відбулася в Українському кризовому медіа-центрі.
Виступаючи пере д журналістами, Ольга Редзюк – засновник та директор компанії Olerom, організатор приїзду в Україну людини-легенди Ніка Вуйчича наголосила на тому, що для країни важливо проводити такі заходи, які здатні мотивувати та об’єднувати людей. Такі люди як Нік Вуйчич унікальні, їхній приклад надихає, а це сьогодні потрібно нам усім.
На прикладі австралійського коуча Ніка Вуйчича ми бачимо, що для реалізації мрії і надії треба мати велике бажання, сформулювати свої правила життя. Головне у житті – це зміст, а не форма. Показати проблематику людей з інвалідністю – дати людям приклад того, яким повноцінним і змістовним може бути життя. Світова практика показує, що 80 % людей з обмеженими можливостями є працездатними.
Ольга Редзюк, відповідаючи на запитання, повідомила, у програмі перебування Ніка Вуйчича у Києві заплановано відвідування військового госпіталю, спілкування з пораненими бійцями та ЗМІ, зустріч з дітьми-переселенцями, виступ на НСК «Олімпійський» протягом 3-х годин.
Ірина Сисоєнко, народний депутат України, заступник голови комітету ВР України з питань охорони здоров’я свій виступ почала з фрази Ніка Вуйчича: «Все хороше в житті починається саме з надії». Обов’язок держави та кожного з нас, не співчувати людям з обмеженими можливостями, а робити все можливе, щоб допомогти їм позбутися бар’єрів, забезпечити гідне і повноцінне життя, дати можливість своєчасно та максимально повно відновити їх здоров’я. І в тому числі проводити такі важливі заходи, як приїзд Ніка Вуйчича в Україну, який буде надихати людей, які живуть в різних куточках країни і знаходяться зараз наодинці зі своїм болем, зі своїми життєвими проблемами».
У своєму слові Ірина Сисоєнко зазначила, що добре обізнана на проблемах, що існують в країні щодо недосконалої законодавчо-нормативної бази з питань реабілітації учасників АТО та інвалідів, відсутності єдиних механізмів допомоги та підтримки людей з обмеженими можливостями. Комітет напрацював та подав на розгляд ВР законопроект, який передбачає надання комплексної реабілітації та інтеграцію в суспільство тих, хто отримав інвалідність, має ампутацію, пройшов психіатричне лікування тощо. Новий закон дозволить створити цілісну систему реабілітації в Україні та регламентувати принципи її фінансування з державного бюджету. Його ухвалення дозволить запровадити правову основу для реалізації дієвих заходів щодо попередження інвалідності та функціонування загальнодержавної системи реабілітації, окреслити коло осіб, яким надається така реабілітація.
1916383 997037080351039 7359305233789228858 nНародний депутат повідомила, що у Верховній Раді скоро буде представлено ініційований нею законопроект «Про попередження інвалідності та систему реабілітації в Україні». «Він покликаний підняти систему медико-соціальної, психологічної реабілітації в Україні на якісно новий рівень, ніж той, що був до цього. Разом з фахівцями з реабілітації, науковцями, лікарями, представниками Мінісоцполітики, МОЗу, професійними асоціаціями, ми більше року готували цей законопроект і продовжуємо вносити всі поправки, висловлені фахівцями. В законопроекті враховано досвід країн Європи, США, Канади та Ізраїлю.
Ініційована мною ГО “Координаційний центр допомоги учасникам АТО” по всій території України безоплатно надає квитки на цей захід. Ми роздали вже 100 таких квитків , що є дуже важливим для тих людей, які не в змозі купити самостійно такі квитки, але їм дуже б хотілося відвідати такий захід».
Вікторія Ліснича, український громадський діяч звернула увагу присутніх на те, що зустріч з Ніком Вуйчичем відбудеться 7 квітня на велике свято Благовіщення і це треба сприймати як добрий знак. Бо це дійсно месійний приїзд і він буде корисним для українського суспільства. Вікторія Ліснича вважає для себе. підтримку даного проекту великою честю. За її сприяння придбано та роздано 300 квитків для воїнів АТО.
Організатором прес-конференції на тему: «Вперше в Україні – реліз світового бестселера Ніка Вуйчича «Життя без кордонів» виступило видавництво «Форс-Україна. Генеральний директор видавництва Олександр Кирпичов презентував присутнім першу книгу Ніка Вуйчича «Життя без кордонів», перекладену українською. Книга надула надзвичайної популярності серед читачів у світі, за три роки тільки на пострадянському просторі було продано понад 350 000 примірників. Нік Вуйчич – жива легенда і у видавництві радіють, що вихід у світ українського видання «Життя без кордонів» співпало з приїздом відомого автора.
Усім нам залишилося набратися терпіння, дочекатися 7 квітня і не пропустити жодного слова, жодної висловленої думки людиною, що пройшла непростий шлях до неймовірно щасливого життя, як написано на обкладинці книжки.

Тамара Маркелова

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code