Асоціація адвокатів України запрошує взяти участь у Національній Юридичній Аграрній Конференції

AAU logo miniАсоціація адвокатів України запрошує взяти участь у Національній Юридичній Аграрній Конференції, яка відбудеться 17 лютого 2016 року в конференц-залі Запорізького виставочного центру «Козак Палац», вул. Перемоги, 70-Б, м. Запоріжжя.
Метою проведення Конференції є обмін досвідом між фахівцями, обговорення актуальних правових питань сільського господарства, новел в оподаткуванні, формуванні серед учасників форуму уміння захищати та відстоювати свої права та законні інтереси в сфері сільськогосподарських відносин. Конференція буде проходити під егідою Національної виставки Агропром…

AAU logo miniАсоціація адвокатів України запрошує взяти участь у Національній Юридичній Аграрній Конференції, яка відбудеться 17 лютого 2016 року в конференц-залі Запорізького виставочного центру «Козак Палац», вул. Перемоги, 70-Б, м. Запоріжжя.
Організатори заходу:
Асоціація адвокатів України, ЮК «Кошовий і Партнери», Експо-центр «Метеор».
Метою проведення Конференції є обмін досвідом між фахівцями, обговорення актуальних правових питань сільського господарства, новел в оподаткуванні, формуванні серед учасників форуму уміння захищати та відстоювати свої права та законні інтереси в сфері сільськогосподарських відносин. Конференція буде проходити під егідою Національної виставки Агропром.
Детальна інформація за посиланням http://uaa.org.ua/news/3/4801/
У заході візьмуть участь: судді, практикуючі адвокати, експерти.
Контактна особа – Ірина Аттрайд тел. +38(067) 501-56-10, або email: forum@uaa.org.ua

Публікація статтей в Бюлетні ААУ.
Асоціація адвокатів України пропонує всім бажаючим адвокатам, а також іншим представникам юридичної сфери, опублікувати свою статтю в журналі «Бюлетень ААУ» №1(18). Статті з актуальних питань в галузі цивільного права та процесу. Термін подачі статей до 01 лютого 2016 року.
(Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації КВ № 198559655Р).
На сторінках видання ми інформуємо читачів про події з життя Асоціації, анонсуємо найближчі заходи, обговорюємо найактуальніші питання в житті адвокатури.
Детальна інформація за посиланням http://uaa.org.ua/news/3/4822/
Контактна особа – Анна Аксьонова тел. +38(067) 441 10 27, e-mail: aksenova@uaa.org.ua

Юридична фірма «TrustedAdvisors» стала Генеральним партнером Асоціації адвокатів України
http://uaa.org.ua/news/3/4818/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code