Турне українського Діда Мороза містами України триває

image001Укрпошта 18 грудня запустила масштабний проект під назвою «Пошта Українського Діда Мороза». Свою подорож містами України Український Дід Мороз розпочав з Київського Головпоштамту.
На своєму дідомобілі Дід Мороз вже відвідав і об’єднав багато міст України – Київ, Житомир, Рівне, Луцьк, Львів, Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці, Тернопіль, Хмельницький, Вінниця та Одеса. На шляху лишається ще 12 міст…

image001Укрпошта 18 грудня запустила масштабний проект під назвою «Пошта Українського Діда Мороза». Свою подорож містами України Український Дід Мороз розпочав з Київського Головпоштамту.
На своєму дідомобілі Дід Мороз вже відвідав і об’єднав багато міст України – Київ, Житомир, Рівне, Луцьк, Львів, Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці, Тернопіль, Хмельницький, Вінниця та Одеса. На шляху лишається ще 12 міст.
У всіх містах, які відвідує Дід Мороз, на святі з театралізованою шоу-програмою за участю казкових героїв присутні багато дітей, серед яких вихованці дитячих будинків, діти наших захисників і волонтерів. До кожного наступного міста головний герой зимових свят привозить послання від діточок з попереднього місця чарівного дійства. У таких листах – побажання щастя, миру, злагоди, удачі та любові
Крім того, за участю дітей, Діда Мороза та його помічників, а також керівництва підприємства відбувається урочиста процедура спеціального погашення «Власної марки» «Пошта Українського Діда Мороза».
«Укрпошта рада вітати дітей з новорічними святами, а Український Дід Мороз в цьому дуже допомагає. З міста до міста, дітям від дітей він несе святкові листи з найтеплішими та найщирішими побажаннями, до яких приєднуються усі поштарі країни. Діти – це наше майбутнє, тому потрібно заохочувати їхнє прагнення до краси та віру в дива», – відзначає очільник Укрпошти Ігор Ткачук.
У кожному місті нашої країни, яке відвідує Український Дід Мороз за проектом Укрпошти, маленькі гості свята мають нагоду особисто поспілкуватися з головним зимовим героєм, посидіти у нього на колінах та загадати найпотаємніші бажання, а також отримати солодкі подарунки. Без уваги не лишається ніхто!
Окрім того, працює і поштова резиденція Діда Мороза, куди усі охочі можуть написати листа з проханнями та побажаннями (адреса для листування: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 22). Наклеївши поштову марку на конверт, необхідно покласти листа в поштову скриньку або відправити його в одному з відділень Укрпошти по всій країні. На листи, де вказано зворотну адресу, поштові ельфи обов’язково дадуть відповідь.
Український Дід Мороз та Укрпошта ласкаво запрошують усіх дітлахів разом з батьками відвідати новорічні ялинки у Поштамтах українських міст та отримати незабутні враження на весь рік.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code