10 жовтня, День народження Олександра КАБАНОВА

101Сьогодні, 10 жовтня, День народження відомого українського поета, головного редактора журналу культурного опору «ШО», одного з засновників українського слему, а також кандидата у майстри спорту з шахів Олександра КАБАНОВА.
«…Коли щодня спостерігаєш процес «обидлення» Києва (закриваються журнали, галереї тощо), це скидається на процес накопичення сміття в кухні: стає затхло. Потрібно терміново вимітати, щоб хоч на кілька днів стало чисто, потім знову завалять, але все ж… Має ж бути якийсь опір тому, що відбувається!»
Так в одному з інтерв’ю Олександр Кабанов відповів на запитання: “Що спонукає вас щорічно проводити поетичний фестиваль «Київські лаври»?”
Колектив журналу «Оксамит» вітає поета-віртуоза з Днем народження, бажає не менш шалених віршів і книжок, добрих новин, успіху його чудовим культурним проектам, миру, сонця і всіляких гараздів! Щастя!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

*

code